Puskázási ötletek? :D
bemész a rendőrségre és kérsz egy fegyvertartási engedélyt
Babi néni
Attól függ, hogy hol.
Általánosban nem kéne, ahhoz már nagyon hülyének kell lenni. Max megkérdezni ezt-azt a padtárstól.
Középiskolában telefon, vagy kis cetlik. Tanárfüggő. A szóbeli segítség itt is egyszerű.
Egyetemen, főiskolán füzet a padba/táskába és/vagy A4-es lapok a padra. Ha valami jó nagy előadó van ferde asztallal, akkor szinte bármit ki lehet rakni, ha gyorsan be tudod csúsztatni a lapod alá.
Első :DDD
Én mindig úgy puskáztam, hogy a lábamra ragasztottam az anyagot, és felhúztam a gatyámat... mindig bejött... tanár egyszer észrevette, hogy lefelé nézek, de lehajtottam gyorsan a nadrág szárát, majd felállított, felálltam, de ugye semmit nem talált... megkérdezte miért nézek lefelé annyira, annyit mondtam, hogy úgy gondolkozom. xD
20/L
A mi sulinkban csak kiveszem a padból a füzetet és kiírom azt ami kell.
Mindenki ezt csinálja az osztályban de volt aki kitette a padra és úgy másolta.
Előző sulimba nem volt egyszerű.
Fizikából és matekból úgy kell hogy a függvénytáblázatba írsz grafittal, ha a függvénytáblázatot engedik használni dogaíráskor.
A többi tantárgynál kiírod egy kis lapra az anyagot és elrejted a pulcsid ujjába vagy ha rövidnadrágban vagy akkor a combodra írod.
Ha ablak mellett ülsz akkor halványan írd rá a falra.
Ülj egyedül, a fal v ablak mellett, a másik székre felteszed a tatyód, abba belehelyezed úgy, h te frankon lásd, és ráhúzod, olyannyira a cipzárt, h tényleg csakis a te láss bele, hisz a tanár a falat megkerülni ugye nem tudja.
Másik:
Bár ez jó kérdés, h nálatok is közvetlen ablak mellett van-e az asztal, de szóval beülsz oda, ablak elé függönyt húzol félig, annyira, h te lazán kiláss, viszont a függöny mögött, hogy is magyarázzam, az ablakpárkány függőleges részére felragasztod a puskát és míg a tanár azt hiszi , h csak kint nézelődsz, azt olvasod, jah és persze szólsz az előtted lévőnek, h a függönyt hagyja úgy.
Letojom, hogy bonyolultan írtam, ha nagyon érdekel, ki találod te. :D
Én egyszer puskáztam életemben, teleírtam a számológépemet kémiai egyenletekkel, meg mindent szépen leírtam, ott ültem az első padsorban, mint egy stréber, és mivel a tanár azt hitte, hogy mennyire tudom, meg már lehet, hogy végeztem is, kölcsönkérte tőlem a gépet... :DDD
Elsüllyedtem szégyenemben, meg ideges voltam...
Az osztálytársaim szakadtak a nevetéstől... - ma már én is. :D
nekünk eddig ami bejött függvény tábla (fizika, kémia)
számológép minden számológépesnél
a deőlap általában színes és fehérrel nyomtatnak rá, lődd be a színét írd rá ami kell fehérrel és nyomtass.
töriből az atlasz, de nem firkáld össze, csinál egy olyan táblázatot mint ami a végén van, írj évszámokat is, de a szöveg helyett azt írd le ami kell, és nagyon pici gyurmaragasztókkal sok helyen ragaszd bele az atlaszba, így érettségin tudod használni, és ha a tanár átlapozza az atlaszt nem ordít hogy puska.
fősulin csak ruha, cipő ilyenek jöhetnek szóba, mert egyedül azt nem ellenőrízheti.
Középsuliba még a pad, telefon, tolltartó, szemüvegtok, puskatollak, ha van akkor határidő napló eleje vagy vége..
Ha általános felejtsd el amit írtam, vagy ha meg már ott szükséged van rá, ne add be továbbtanulás céljából!
Szerintem ez az egyik legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!