Puskázási ötletek? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 22:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
28%

bemész a rendőrségre és kérsz egy fegyvertartási engedélyt

Babi néni

2010. jún. 5. 22:12
 2/28 A kérdező kommentje:
xD :D
2010. jún. 5. 22:15
 3/28 anonim válasza:
72%
Megtanulod a tételt, és a többiek rólad tudnak puskázni. Egyébként legyél kreatív, amíg azon töröd a fejed, mi jön be, ott fekszik előtted az anyag. Ez az én véleményem. A kisördög azt mondja, mobiltelefon, jegyzet menü, az általában bejön. Tanárnők és urak, nem ér csalni!
2010. jún. 5. 22:20
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy hol.

Általánosban nem kéne, ahhoz már nagyon hülyének kell lenni. Max megkérdezni ezt-azt a padtárstól.

Középiskolában telefon, vagy kis cetlik. Tanárfüggő. A szóbeli segítség itt is egyszerű.

Egyetemen, főiskolán füzet a padba/táskába és/vagy A4-es lapok a padra. Ha valami jó nagy előadó van ferde asztallal, akkor szinte bármit ki lehet rakni, ha gyorsan be tudod csúsztatni a lapod alá.

2010. jún. 5. 22:29
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Első :DDD

Én mindig úgy puskáztam, hogy a lábamra ragasztottam az anyagot, és felhúztam a gatyámat... mindig bejött... tanár egyszer észrevette, hogy lefelé nézek, de lehajtottam gyorsan a nadrág szárát, majd felállított, felálltam, de ugye semmit nem talált... megkérdezte miért nézek lefelé annyira, annyit mondtam, hogy úgy gondolkozom. xD

20/L

2010. jún. 5. 22:32
 6/28 anonim ***** válasza:
77%

A mi sulinkban csak kiveszem a padból a füzetet és kiírom azt ami kell.

Mindenki ezt csinálja az osztályban de volt aki kitette a padra és úgy másolta.

Előző sulimba nem volt egyszerű.

Fizikából és matekból úgy kell hogy a függvénytáblázatba írsz grafittal, ha a függvénytáblázatot engedik használni dogaíráskor.

A többi tantárgynál kiírod egy kis lapra az anyagot és elrejted a pulcsid ujjába vagy ha rövidnadrágban vagy akkor a combodra írod.

Ha ablak mellett ülsz akkor halványan írd rá a falra.

2010. jún. 5. 22:46
 7/28 anonim ***** válasza:
82%

Ülj egyedül, a fal v ablak mellett, a másik székre felteszed a tatyód, abba belehelyezed úgy, h te frankon lásd, és ráhúzod, olyannyira a cipzárt, h tényleg csakis a te láss bele, hisz a tanár a falat megkerülni ugye nem tudja.

Másik:

Bár ez jó kérdés, h nálatok is közvetlen ablak mellett van-e az asztal, de szóval beülsz oda, ablak elé függönyt húzol félig, annyira, h te lazán kiláss, viszont a függöny mögött, hogy is magyarázzam, az ablakpárkány függőleges részére felragasztod a puskát és míg a tanár azt hiszi , h csak kint nézelődsz, azt olvasod, jah és persze szólsz az előtted lévőnek, h a függönyt hagyja úgy.

Letojom, hogy bonyolultan írtam, ha nagyon érdekel, ki találod te. :D

2010. jún. 5. 22:50
 8/28 anonim ***** válasza:
88%

Én egyszer puskáztam életemben, teleírtam a számológépemet kémiai egyenletekkel, meg mindent szépen leírtam, ott ültem az első padsorban, mint egy stréber, és mivel a tanár azt hitte, hogy mennyire tudom, meg már lehet, hogy végeztem is, kölcsönkérte tőlem a gépet... :DDD

Elsüllyedtem szégyenemben, meg ideges voltam...

Az osztálytársaim szakadtak a nevetéstől... - ma már én is. :D

2010. jún. 5. 22:51
 9/28 anonim ***** válasza:
82%

nekünk eddig ami bejött függvény tábla (fizika, kémia)

számológép minden számológépesnél

a deőlap általában színes és fehérrel nyomtatnak rá, lődd be a színét írd rá ami kell fehérrel és nyomtass.

töriből az atlasz, de nem firkáld össze, csinál egy olyan táblázatot mint ami a végén van, írj évszámokat is, de a szöveg helyett azt írd le ami kell, és nagyon pici gyurmaragasztókkal sok helyen ragaszd bele az atlaszba, így érettségin tudod használni, és ha a tanár átlapozza az atlaszt nem ordít hogy puska.

fősulin csak ruha, cipő ilyenek jöhetnek szóba, mert egyedül azt nem ellenőrízheti.

Középsuliba még a pad, telefon, tolltartó, szemüvegtok, puskatollak, ha van akkor határidő napló eleje vagy vége..

Ha általános felejtsd el amit írtam, vagy ha meg már ott szükséged van rá, ne add be továbbtanulás céljából!

2010. jún. 5. 23:22
 10/28 anonim válasza:
100%

Szerintem ez az egyik legjobb :)

[link]

2010. jún. 6. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!