Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan tudnám formában tartani...

Hogyan tudnám formában tartani az agyam?

Figyelt kérdés

Milyen agytorát tudnátok ajánlani,hogy ne hülyüljek el a nyár alatt? :)

Keresztrejtvény,fejtörők,könyvek?

2010. máj. 16. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden nap megtanulsz 3-4 vsz-os verset, vagy még jobb, ha Te magad irsz!

Elején nehéz, de hamar bele lehet jönni.

2010. máj. 16. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Suduki, kersesztrejtvény, fejtörő, lokikai játékok (akár neten) memória játékok (akár neten), mozgás, rágózás (segíti az agy vérellátását) kedvenc angol dalaid lefordítása/megtanulása, ismeretterjesztő könyvek.

De akár előre is tanulhatsz :)

Ha esetleg gimis vagy akkor nézd meg ezt a linket:

[link]

fent vannak a reál tárgyak. és agyon jó kis magyarázatokat rendeltek mellé.

De tök jó, hogy nem csak én vagyok az aki nem akar egész nyáron tétlenkedni meg lehülyülni :)

2010. máj. 16. 20:00
 3/5 anonim válasza:
Egyél sok mézet aztán gondolkodj micimackó!
2010. máj. 18. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ha vége a vizsgaidőszaknak, dolgozok egy kicsit a sok szellemi munka után...De mivel azért nem áll meg az élet, az agyamban sem, ilyenkor nyáron olvasni szoktam :)

Összeírok egy kisebb listát, amiket nem volt időm suli közben elolvasni a többi szakirodalom mellett.

Általában alapművek,regények amik kimaradtak. Olvasni lehet a hűvős lombok alatt a hintaágyban is, vagy nagy kánikulában a szobában. :) Mozgatja az agyat. De amint ajánlották fentebb is, te is írhatsz! Vannak remek pályázatok, nyáron pedig szabadidő egy kis írogatásra.

2010. máj. 18. 15:48
 5/5 anonim válasza:

Vedd ki a könyvtárból az INTEGRÁLSZÁMÍTÁS című könyvet.

A többit odabízom :D

2010. júl. 11. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!