Hogyan tudnám formában tartani az agyam?
Milyen agytorát tudnátok ajánlani,hogy ne hülyüljek el a nyár alatt? :)
Keresztrejtvény,fejtörők,könyvek?

Minden nap megtanulsz 3-4 vsz-os verset, vagy még jobb, ha Te magad irsz!
Elején nehéz, de hamar bele lehet jönni.

Suduki, kersesztrejtvény, fejtörő, lokikai játékok (akár neten) memória játékok (akár neten), mozgás, rágózás (segíti az agy vérellátását) kedvenc angol dalaid lefordítása/megtanulása, ismeretterjesztő könyvek.
De akár előre is tanulhatsz :)
Ha esetleg gimis vagy akkor nézd meg ezt a linket:
fent vannak a reál tárgyak. és agyon jó kis magyarázatokat rendeltek mellé.
De tök jó, hogy nem csak én vagyok az aki nem akar egész nyáron tétlenkedni meg lehülyülni :)

Én ha vége a vizsgaidőszaknak, dolgozok egy kicsit a sok szellemi munka után...De mivel azért nem áll meg az élet, az agyamban sem, ilyenkor nyáron olvasni szoktam :)
Összeírok egy kisebb listát, amiket nem volt időm suli közben elolvasni a többi szakirodalom mellett.
Általában alapművek,regények amik kimaradtak. Olvasni lehet a hűvős lombok alatt a hintaágyban is, vagy nagy kánikulában a szobában. :) Mozgatja az agyat. De amint ajánlották fentebb is, te is írhatsz! Vannak remek pályázatok, nyáron pedig szabadidő egy kis írogatásra.
Vedd ki a könyvtárból az INTEGRÁLSZÁMÍTÁS című könyvet.
A többit odabízom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!