2 db 3kilós súlyzóval is lehet "formában tartani magam"?
Figyelt kérdés
Kicsit szálkásítani szeretnék, nem akarok izomtömeget növelni, csak hogy úgy általánosságban ne legyek gyenge.. 17éves vagyok, 3kilós súlyzókkal ugye csinálhatok olyan gyakorlatokat ami segít erősödni?2011. márc. 13. 19:50
2/10 anonim válasza:
ezt csináld heti 3x! átmozgatónak,formában tartónak jó!
3/10 De Puta Madre válasza:
4 éves, 8 kiló/ kéz... Szerinted neked 17 évesen/3kiló??
4/10 anonim válasza:
Persze!Kick box edzésen felvettük a kis súlyzót,vagy 5percig le se raktuk.Fél perc egyenes ütés,oldalemelés,felütés,válltól tolás,horog,elöl emelés,bicepszezés.Növeli az ütőerőt és olyan szálkás lettem tőle mint egy sügér!
5/10 A kérdező kommentje:
hát igen, nem is arra gondoltam, hogy fekve kinyomom, hanem hogy ütéseket súlyzóval a kézben csinálni, meg ilyesmi
kezdésnek jó lesz, aztán majd veszek nagyobbat :D
2011. márc. 13. 22:07
7/10 anonim válasza:
megszólalt a sok konditermes izomépítő...:)
erőnlétedet simán formában tudod tartani vele, akár növelni is jó gyakorlatokkal.
Ha az lenne a cél, hogy izmot építs akkor jogosan röhögnének ki.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm :D
nem testépítő akarok lenni, és végülis találtam is olyan gyakorlatokat amelyekhez 3kilós súlyzó elég az erősítéshez
2011. márc. 15. 22:05
10/10 A kérdező kommentje:
testnevelő tanár mutatott olyanokat, amiben könnyen lefáradok vele:D
2011. márc. 22. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!