Mi az a szlovákia? És kik azok a szlovákok? (15/F)
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 18:25
1/15 PresidentEvil válasza:
2/15 anonim válasza:
Egy régi, több tíz éves múltra visszatekintő ország a Szlovák.
3/15 anonim válasza:
Ez most komoly? A szomszéd ország!
4/15 A kérdező kommentje:
#3 A térképre Szlovákia van írva, de én arról sosem hallottam. Ezért tegnap egy töri fanatikus osztálytársamtól elkértem Szlovákia történelmét. Kezembe nyomott egy flopit. Furán néztem, mivel a kapacitás ugyebár 1,4 megabite. Otthon a régi számítógépből kiszedven az olvasót es áttértem a gépembe. Beteszem a flopit es megnyitom a PDF-et. Kemény 5 oldal volt az egész, abból is csak a borító, üres oldal es a kiadóról volt szó.
2017. febr. 8. 21:03
5/15 anonim válasza:
15 évesen ennyire nem lehetsz sötét basszus.
Szlovákia a trianoni egyezmény (Versailles, 1920) után elcsatolt északmagyarországi terület egy részét képzi. Anno Csehszlovákiaként létezett (Csehországgal "összeolvadva"), aztán ez különvált két állammá.
7/15 anonim válasza:
"Szlovákia egy kisebb erdő" :DD
Amugy még ők is jobban állnak gazdaságilag meg mindegyhogy mint mi....
8/15 anonim válasza:
Amugy tok jo, hogy mindenki ennyire elhiszi, hogy komolyan gondolja:D Jo poen volt;)
10/15 anonim válasza:
Elég ciki hogy 15 évesen nem tudod, hogy Magyarország északi szomszédja Szlovákia, nem mellesleg rengeteg magyar is él ott. Ennyi idősen pár dolgot hallanod kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!