Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elárulták Európát a szlovákok?...

Elárulták Európát a szlovákok? Mi ez?

Figyelt kérdés
Most hallottam a tv-ben, hogy Szlovákia meg Soros-elnökség (nem tudom mi volt a hír, épp főztem úgyh. csak fél füllel hallottam). Ez most akkor mi? Soros György lett Szlovákia elnöke wtf? Megvette az országot vahy mi? Mit akar az az ember, tönkretenni egész Kelet-Európát? És a szlovákok hogy lehetnek ekkora árulók? Ez nagyon kiverte most nálam a biztosítékot. Remélem az Eu jogi lépéseket fog tenni ezügyben, azért ez így mégse járja.

2016. okt. 13. 20:59
 1/6 anonim válasza:
100%

Ajjaj, van baj.

Az Európai Unió tanácsának elnökségét féléves ciklusokban mindig más-más tagállamok látják el. Az épp aktuális tagállamot nevezik az EU soros elnökének. 2016. július 1. és 2016. december 31. között ezt a tisztséget Szlovákia látja el.

Magyarország 2011. január 1. és 2011. június 30. között volt soros elnök.

2016. okt. 13. 21:07
 2/6 anonim válasza:
100%

:D

bevezethetnénk valamiféle bajnokságot a trollkérdések körében.

A nevezéshez azt kéne betagelni, hogy "napi troll" és amelyik kérdésre a legtöbb válasz jön az nyer.

2016. okt. 13. 21:10
 3/6 Gotland ***** válasza:
90%
Esküszöm vannak ilyen fideszesek, akik hasonló szinten vannak, és nem csak trollkodnak. Sőt szerintem a nagyobb részük ilyen.
2016. okt. 13. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok baloldali, akkor mar egyből fideszes vagyok, ez aztán az acélos logika. Sírtok a Népszabadság miatt, de az nem baj, hogy egy zsidó milliárdos kilóra megvesz egy európai országot. És vajon miért éppen Soros Györgyről nevezték el az Eu elnökségét? Biztos csupán szívjóságból...
2016. okt. 13. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszi kérdező elég lesz ennyi, egy poén csak addig jó amíg nem erőltetik.
2016. okt. 13. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet most mindenki hülyének fog nézni, de válaszolok:

Nem soros György Szlovákia elnöke. Egy bizonyos Andrej Kiska nevű ipse az.

Az hogy Szlovákia az EU soros elnöke, az azt jelenti hogy a SORON KÖVETKEZŐ, azaz rövidítve de helyesen megfogalmazva "soros". Ahogy fentebb írták, Mo. is volt "soros" elnök, ők az az előtti soros elnöktől vették át (Hollandia asszem)és így tovább sorban, és itt a hangsúly a sorbanon, azaz a folytonosságon van.

2016. okt. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!