A Házi feladatomat véletlenül félreértettem és 2db jegyet kapunk rá csak 2db 1-es osztályzatot kaphatok rá vagy lehet jobb is?
Véletlenül félreértettem a fogalmazást Múlt hét szerdán adták fel kaphatok rá jobb jegyeket mint egyeseket? Hogy mondjam meg a szüleimnek ha rossz lett
13/F
Szia !
Igen, igaza van az előttem válaszolónak, meg kellene írnod, mi volt a fogalmazás címe, mit kellett volna, és Te mit írtál végül, mert félreértetted ?
Fordult elő ilyen hiba már a családban, /hiányzás miatt értettük félre, mi a fogalmazás témája/ a tanár azonban értékelte, hogy a fogalmazás maga jól sikerült, bár nem arra a témára íródott, amit előzetesen az órán megbeszéltek.
Csak egy jeggyel adott rosszabbat, négyes lett !
Előfordul ilyen hiba, én felnőtt vagyok, mégis volt már olyan téma, amit félreértettem, itt a házi feladat kérdéseknél.
/Az álom volt a cím, ha jól emlékszem, de nem egy éjszakai álomról kellett írni, hanem az álmokról, a vágyakról a jövővel kapcsolatban,tehát átvitt értelemben kellett érteni az álom szót és témát./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!