Miert 70-80k kozott van az ipadmini arja amikor nagyon sz@r a hardvere es annyi penzert mar sokkal jobb androidos tabletet kapunk?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert az emberek ennyiért is megveszik.

Ha neked lenne egy kiló kenyered, mennyiért adnád? Mondjuk 20 ezer forintért, mert még akkor is van rajta egy kevés profitod, vagy 80-ért, ha nagyon sokan így is megveszik?

2014. jan. 15. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk szerintem a legtöbb adroidos tabletet még mindig hazaveri, de én sem venném meg ennyiért (nem is vettem, mert Air lett a vége:)

Nincs retina kijelzője, hardveresen sem lesz sokáig támogatott... Sok embert próbáltam már lebeszélni az akció óta, de viszik, mint a cukrot, mert epöl. Ez van, az ő bajuk :) Akinek van egy kis esze, az újabbat veszi.

2014. jan. 15. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Ne a "legtöbb Androidos tabletet" nézd, mert Androidot bármire rá lehet rakni, 20-30 ezres szarokat ne vedd figyelembe.

De már a jóval olcsóbb tabletek közül is van nála jobb, elég csak megemlítenem a Nexus-t.

2014. jan. 15. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert az Apple megteheti!

Az Apple egy sima fa grafit ceruzát is el tudnának adni 30 ezerért darabját ha ráteszik a logójukat!Mert az Apple fanok vennék és meg is magyarázák hogy mért jobb mint a sima!

2014. jan. 16. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni 0%-ra, mert írtam, hogy iPad-et használok, gratulálok... És még az almás felhasználókat szidják :)

Akkor nézzük:

"ennyi pénzért sokkal jobb androidos tabletet lehet kapni. "

Valójában ez nem igaz. Ennyi pénzért kínai 4 magos csodákat lehet kapni mindenféle kiszerelésben, meg pár középszerű versenyzőt (Acer Iconia A1, Asus Memo Pad 7), illetve a Nexust. Egyedül az utóbbi éri meg a pénzét, de cseszheted, ha egyszer kicsi a 7 col, és nem elég (nekem például nem elég, mert sokat olvasok és tanulok is a tabon). Kicsivel drágábban már ott van az LG Pad 8.3, ami 8 colos, de a 16:9-es 8" az nem sokkal jobb a 7"-nál, szerintem értelme nincs. De összességében ő az egyetlen androidos tablet, aki felveheti a versenyt az iPad minivel (méretben is).

Amúgy iPad-nél ne feltétlenül a specifikációt nézd, nagyon fontos, hogy míg az iOS csak az Apple saját cuccaira van optimalizálva, így sokkal jobban illeszkedik a hardverhez, addig az adnroidot mindenre rádobják, így nem fut túl röccenésmentesen még drágább gépeken sem.

Én iPad Airt használok, és a két mag ellenére iszonyatosan gyors, probléma nélkül fut rajta minden, még nem volt vele semmi gondom.

2014. jan. 16. 12:21
 6/10 A kérdező kommentje:
akkor az ipadmini elvisz szinte minden ipados jatekot mig az android nem??
2014. jan. 16. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Dehogy is, Androidos is elvisz mindent, természetesen nem a legolcsóbb kínai szarok, de azt ne is hasonlítsuk egy iPad-hez.

És igen, iPad mini elvisz szinte minden játékot, de hatalmas hiba az eredeti iPad mini-t megvenni, a "retina" kijelzős újabb változata jó, de az 1 szar.

2014. jan. 16. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Pontosan, én is ezt mondom, hogy nem éri meg az első verziót venni, a retinás viszont nagyon jó.

Nem mondom, hogy az ipad mini elvisz mindent, az android meg nem. Csupán rossz tapasztalatom van az androiddal. A volt tabletem, és a jelenlegi okostelefonnom is androidos. Mindkettő elég jól szuperált néhány hónapig, aztán egy bizonyos idő után mindkettő egyre többet laggolt, fagyott, kidobott a programokból. Biztos vagyok benne, hogy 100k fölött már nagyobb méretben is lehet jó androidos tabletet venni, amit nem akarsz pár hónap használat után földhöz vágni. Bár most, hogy a 32 GB-os ipad 4 csak 120k, inkább őt vettem volna androidos helyett, ha Airre nem lett volna pénzem.

Amúgy nem vagyok almafan, van egy rakás előnye az androidnak, telefon esetén még a hátrányaivan együtt is inkább maradok a droidnál ( na meg nem adnék 200k-t egy iPhone-ért). A tablettet viszont komolyabb dolgokra is használom, és nagyon fontostés a megbízhatóság, ebben az iPad első helyezett.

Ha tabletet szeretnél venni, akkor válaszd a Nexust, esetleg az LG-t, de a legjobb döntés lenne gyűjteni egy komolyabbra :) (persze ha elég a 7", akkor a nexussal már boldog leszel)

2014. jan. 16. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Blackbarr tabot kell venni azon is fut az összes androidos alkalmazás és nem fagy vagy akad!
2014. jan. 16. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem akarlak meggyőzni, hogy az Android a király, meg hogy az Apple szar, mert ez nem így van, csak egy-két gondolatodra kommentálnék.

"Mindkettő elég jól szuperált néhány hónapig, aztán egy bizonyos idő után mindkettő egyre többet laggolt, fagyott, kidobott a programokból."

Ez régebben tényleg probléma volt Androidnál, de amióta Android 4.1-el jönnek a telefonok, elég ritka. Megesik még mindig, hogy belassul egy telefon, de az általában a gyártó hibája, aki teleszemeteli mindenféle szar programmal a telefonját. De ma már a bloatware-rel teleszemetelt Samsung meg ilyeneknél sem probléma, nem fog belassulni évek után sem.

"nagyon fontostés a megbízhatóság, ebben az iPad első helyezett"

Ez szimplán nem igaz. iPad mindenképp megbízható, ez nem vita, de az Android is. Pontosabban ha nem szart veszel, akkor az Android is. Ez az Android szépsége, és hibája is egyben, hogy rengeteg készülékre elérhető. Ez jó, mert van miből választani, és mindig van olyan, ami megbízható, gyors, jó, és sorolhatnám, de rossz, mert egy laikus nem tudja melyik a jó, megveszi amit reklámba lát, aztán az lehet pont nem jó.

De ha valaki normális Androidos tabletet vesz, az stabil lesz, megbízható, és sorolhatnám a pozitív jelzőket.

"Ha tabletet szeretnél venni, akkor válaszd a Nexust, esetleg az LG-t, de a legjobb döntés lenne gyűjteni egy komolyabbra :)"

A Nexus és az LG is komoly, annyira, mint az iPad. Az más kérdés, hogy melyik a jobb, melyik mit tud, de azt mondani, hogy ezek nem komolyak, az szimplán alaptalan, és nem igaz.

Csak hogy minden méretben mondjak egy jó Androidos készüléket: Nexus 7 2013, LG G Pad 8.3 Google Play Edition, és Nexus 10.

Nexus 10-ből ráadásul mindjárt jön az új, ami egy iPad Air felébe fog kb kerülni, és semmivel sem lesz rosszabb.

Ezeken kívül is van még jó Androidos tablet, de kétségkívül ez a három a legjobb.

2014. jan. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!