Szabó Magda : Abigél?

Figyelt kérdés

1,Miért viszi Gina édesapja más városba a lányát?Mit gondol erről Gina?Mi a valóságos ok?

2,Hogy hívják ezt az iskolát?Kiről kapta a nevét?

3,Ird le mbigél szobra?Hol állt?

4,Kik voltak a kukurikusok?

5,Felsoroltunk öt szereplőt,mi jut róluk eszedbelegelőször?Ird le!Kis Mari

Torna Piroska

Bánki

Szabó Anikó

Alice

Mi a közös ebben az öt névben?

Nagyon sok köszi aki tud rá válasszolni.1 hetem van rá...:P

2010. ápr. 26. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül még félre értenéd, mert nem fogalmaztam meg egyértelműen, még annyit: Nem a tanár levelezgetett a lány vőlegényével, hanem a lány levelét elküldte a fiúnak (amit előzőleg Mici odatett)és amit pedig a fiú írt, azt a szoborba tette. Így ment tehát a levelezgetés.
2010. ápr. 27. 09:41
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!még akkor is ha nem szívesen segítettetek
2010. ápr. 27. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Alice csak azért van a kérdések között, hogy a tanárotok megtudja, hogy sok lusta disznó közül melyik nem olvasta az Abigélt.
2011. febr. 9. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Az Abigélt énsem bírom végigollvasni nemtetszik Szabó Magda fogalmazása és írási stilusa, marhára unalmas és fárasztó és a regénynek nincs vége rendesen csak utalások vannak benne mi történik . Dvd filmen végignéztem az Abigélt , azon tetszik de úgy tetszene igazán ahogy Mary silver folytatja mi lesz például Ginával mikor megszökik mert kuncz Feri átadná a németeknek ö írja az övé az tetszik csak Szabó Magda írási stilusát utálom !!! Mary silver írását is jobban látnám filmen olvasni nincs idöm nem érek rá mivel fenött vagyok munkahelyem van . Molnár Ferenc Pál utcai Fiúk könyvét elolvastam az ö fogalmazása tetszik abban mindenek rendessen végi van nincsenek benne utalások .
2012. jan. 7. 07:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja Alice Gina legjobb barátnője volt pesten . A regény elején olvastam de tovább nembírtam Szabó Magda fogalmazását idegesitet és abbahagytam . Elbaszot SZarul fogalmazás Pfuuj !!!
2012. jan. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!