Szabó Magda : Abigél?
1,Miért viszi Gina édesapja más városba a lányát?Mit gondol erről Gina?Mi a valóságos ok?
2,Hogy hívják ezt az iskolát?Kiről kapta a nevét?
3,Ird le mbigél szobra?Hol állt?
4,Kik voltak a kukurikusok?
5,Felsoroltunk öt szereplőt,mi jut róluk eszedbelegelőször?Ird le!Kis Mari
Torna Piroska
Bánki
Szabó Anikó
Alice
Mi a közös ebben az öt névben?
Nagyon sok köszi aki tud rá válasszolni.1 hetem van rá...:P
1.Mert öregkorára megbolondult az apja.
2.Csernobili Általános Iskola,a település nevéről
3.az iskola udvarán
4.akik egész nap ott kukorékoltak az iskolaudvaron
5.Kis Mari- Nagy Mari
Torna Piroska-sarki k....
Bánki-Donát
Szabó Anikó-mehet Torna Piroskával dolgozni!
Alice-csodaországban
Mindegyik mássalhangzóval kezdődik.
Nagyon szívesen!
ui:lehet lepontozni!
Lassie??? Én örültem volna ha az Abigél kötelező a suliban.
1. Azért viszi az ország másik felébe, mert az ország megszállása előtt biztonságban akarja tudni a lányát, már csak azért is, hogy ne tudják zsarolni a lányával információkért cserébe.
„Gina a háborút elvesztettük. A háborút voltaképpen akkor elvesztettük, amikor megkezdődött, rossz célért indult rossz eszközökkel. Annyit vesztettünk máris, hogy Isten tudja, mikor heveri ki a nemzet, pedig még nem vaygunk a végén. Most nincs más hátra, mint hogy próbáljuk megmenteni, ami még menthető mielőtt a németek megszállnának bennünket, az embereket a városokban, a katonákat a frontokon. Mi, akik felismertük, mi a tennivalónk, be akarjuk fejezni a háborút.”
Ezt csak később árulja el neki!!!!!!!! GONDOLOM ERRE KÍVÁNCSI A TANÁROD. Tehát Gina azt hiszi, hogy nő van a dologban és távol akarja tartani a lányát.
2. Matula püspökről
3. kertben Egy régi diák Horn Mici volt az aki elsírta a baját a szobor előtt és az teljesítette a kérését. Levelezgetett a vőlegényével. Persze mindezt egy tanár vitte véghez. Kialakult az a nézet hogy a szobor csodatevő, de azt nem tudták hogy az egyik tanárjuk az aki teljesíti a kéréseiket.
4. A másik iskola diákjai.
3.
Köszönd eg szépen az utolsónak,hogy helyetted kap 5öst,mert te lusta dög vagy aki még csak arra sem képes,hogy kiolvasson egy ilyen remekművet.Legalább annyi fáradtságot vehetnél,hogy legalább a filmet megnézed de neeeem,mert milyen ciki ilyet nézni és olvasni.
Az utolsó kérdésre pedig a válasz:
Piroska: jó barát
Bánki: üldözik
Szabó Anikó:egy diák
Alice: gondolom ő is az (mondjuk én rá nem emlékszem)
szóval a megfejtés: mind diák,asszem matulás:D legalábbis az első 3:)
Annyit tegyél meg legalább,hogy ezt a rövidített verziót elolvasod.Inkább olvasónaplót.
Nagyon jó könyv,nemhiszem mondjuk,hogy ez meghat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!