Szabó Magda : Abigél?

Figyelt kérdés

1,Miért viszi Gina édesapja más városba a lányát?Mit gondol erről Gina?Mi a valóságos ok?

2,Hogy hívják ezt az iskolát?Kiről kapta a nevét?

3,Ird le mbigél szobra?Hol állt?

4,Kik voltak a kukurikusok?

5,Felsoroltunk öt szereplőt,mi jut róluk eszedbelegelőször?Ird le!Kis Mari

Torna Piroska

Bánki

Szabó Anikó

Alice

Mi a közös ebben az öt névben?

Nagyon sok köszi aki tud rá válasszolni.1 hetem van rá...:P

2010. ápr. 26. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%

1.Mert öregkorára megbolondult az apja.

2.Csernobili Általános Iskola,a település nevéről

3.az iskola udvarán

4.akik egész nap ott kukorékoltak az iskolaudvaron

5.Kis Mari- Nagy Mari

Torna Piroska-sarki k....

Bánki-Donát

Szabó Anikó-mehet Torna Piroskával dolgozni!

Alice-csodaországban

Mindegyik mássalhangzóval kezdődik.

Nagyon szívesen!

ui:lehet lepontozni!

2010. ápr. 26. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Az Abigél egy kifejezetten érdekes és élvezetes regény, két délután alatt bőven kiolvasható még akkor is, ha diszlexiás vagy, és se olvasni, se írni nem tudsz. Piroska vezetékneve Torma, a "válaszolni" ige pedig egy sz-szel írandó. Engem is lehet lepontozni.
2010. ápr. 26. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap alatt el lehet olvasni, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy megnézd a filmet. Mtv online videótárból meg lehet nézni, mégcsak be se kell szerezni a dvd-t . Én rongyosra olvastam, annyira jó.
2010. ápr. 26. 19:23
 4/15 A kérdező kommentje:
lehet hogy jó könyv csak az a baj hogy ami kötelező azt sosincs kedvem elolvasni XD de ezn felül imádok olvasni :D a lassie a kedvencem köszi mindnekinek :D
2010. ápr. 26. 19:32
 5/15 A kérdező kommentje:
ja és köszi hogy ekkora fantáziával rendelkezel
2010. ápr. 26. 19:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt nézd egy könyvön, hogy kötelező olvasmány vagy sem. Így nagyon sok élmény fog kimaradni az életedből. Az Abigél pedig tényleg nagyon-nagyon jó könyv, kár lenne kihagynod!!!! Olvasd el!
2010. ápr. 26. 19:47
 7/15 A kérdező kommentje:
valaki tudna erre válasszolni?mert a könyvet vissza kellet szolgáltatnom a tulajdonodnak és csütörtökig meg kell adnom ezeket...nagyonfontos..
2010. ápr. 26. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Lassie??? Én örültem volna ha az Abigél kötelező a suliban.

1. Azért viszi az ország másik felébe, mert az ország megszállása előtt biztonságban akarja tudni a lányát, már csak azért is, hogy ne tudják zsarolni a lányával információkért cserébe.

„Gina a háborút elvesztettük. A háborút voltaképpen akkor elvesztettük, amikor megkezdődött, rossz célért indult rossz eszközökkel. Annyit vesztettünk máris, hogy Isten tudja, mikor heveri ki a nemzet, pedig még nem vaygunk a végén. Most nincs más hátra, mint hogy próbáljuk megmenteni, ami még menthető mielőtt a németek megszállnának bennünket, az embereket a városokban, a katonákat a frontokon. Mi, akik felismertük, mi a tennivalónk, be akarjuk fejezni a háborút.”

Ezt csak később árulja el neki!!!!!!!! GONDOLOM ERRE KÍVÁNCSI A TANÁROD. Tehát Gina azt hiszi, hogy nő van a dologban és távol akarja tartani a lányát.

2. Matula püspökről

3. kertben Egy régi diák Horn Mici volt az aki elsírta a baját a szobor előtt és az teljesítette a kérését. Levelezgetett a vőlegényével. Persze mindezt egy tanár vitte véghez. Kialakult az a nézet hogy a szobor csodatevő, de azt nem tudták hogy az egyik tanárjuk az aki teljesíti a kéréseiket.

4. A másik iskola diákjai.

3.

2010. ápr. 26. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönd eg szépen az utolsónak,hogy helyetted kap 5öst,mert te lusta dög vagy aki még csak arra sem képes,hogy kiolvasson egy ilyen remekművet.Legalább annyi fáradtságot vehetnél,hogy legalább a filmet megnézed de neeeem,mert milyen ciki ilyet nézni és olvasni.

Az utolsó kérdésre pedig a válasz:

Piroska: jó barát

Bánki: üldözik

Szabó Anikó:egy diák

Alice: gondolom ő is az (mondjuk én rá nem emlékszem)

szóval a megfejtés: mind diák,asszem matulás:D legalábbis az első 3:)

Annyit tegyél meg legalább,hogy ezt a rövidített verziót elolvasod.Inkább olvasónaplót.

[link]

Nagyon jó könyv,nemhiszem mondjuk,hogy ez meghat

2010. ápr. 27. 09:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Alice-ra én sem emlékszem.
2010. ápr. 27. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!