Ki volt Abigel, Szabo Magda muveben? Tulajdonkeppen Gina a foszereplo, a tabornok lanya. Akkor Abigel az egyik tanar?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 11:35
1/14 anonim válasza:
Abigél egy szobor, akinek a lányok levélben megírják a problémáikat, és aki hitük szerint válaszol is rá levélben. Valójában az egyik tanár (Kőnig tanár úr) áll a válaszlevelek mögött, ő csempészi oda őket.
2/14 A kérdező kommentje:
ahh koszi szepen! nem olvastam el a konyvet es ezzel nagyon beegtem volna holnap erettsegin :)
2011. jún. 17. 11:46
3/14 anonim válasza:
Így is be fogsz égni, ha kihúzod. Hidd el, a második mondatnál ki fog derülni. Reggelig még elolvashatod.
4/14 A kérdező kommentje:
Hat valamennyire biztos, de remelem inkabb nem ezt huzom. de nem lenne nagy tragedia mivel duplazok fizika foldrajzzal, es irasbeli jo lett. de azert koszi :)
2011. jún. 17. 17:30
5/14 anonim válasza:
Ez egy jó könyv, még film változata is van.
Érdemes elolvasni!
6/14 anonim válasza:
Filmet megnéztem de a könyvet én elkezdtem olvasni nembirom Szabó Magda írási fogalmazási stilusát idegesitö nembirom igy szépen becsuktam a könyvet a film alapján mindent tudok. Más regényt elolvasok Molnár Ferenc Pál utcai fiúk de Szabó Magda stilusátol kikészülök.Szar . Hál Istenek nekem nemvolt kötelezö az Abigél az iskolában.
7/14 anonim válasza:
A te stílusod sokkal idegesítőbb. Szabó Magda legalább tisztában volt a helyesírással, amivel te alapszinten se, és volt szókincse.
9/14 Saavedro válasza:
Hát arról inkább ne beszéljünk, hogy Szabó Magda mennyire volt tisztában a magyar nyelvtannal és helyesírással... :D
10/14 anonim válasza:
Biztos nem volt köze hozzá. Magyartanár volt, és az ország első gimnáziumában tanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!