S. O. S.! Szabó Magda Abigél (? )
Figyelt kérdés
Szval olvasónaplót kell írni, de 2 kérdésre nem tok válaszolni:
1.Mi jellemzi Zsuzsannát?(Indokéással)
2.Mi Bánki bánata?
Tudnék rájuk válaszolni de egy oldalban kell(ki alakú füzetben) és nem tok annyit írni.Légyszi segítsetek!!!!:D
2011. márc. 12. 15:27
1/4 anonim válasza:
Olvastad? Nekem kedvenc könyvem. Sajna nincs időm most ennyit írni, pedig tudnék, (de ezért ne harapd le a fejem).
Bánki bánatába kicsi történelemmel lehetne egy oldallá fejleszteni a dolgot.
Zsuzsannáról nekem mindig a mérséklet, a szelídség, és a titkos, higgadt szerelem jut eszembe, és a szeretettel teli szigor. Remélem, legalább a szavak segítenek.
Azért segítettem kicsit?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen olvastam és iszonyatosan tetszik.Láttam a filmet is.De attól még nem tudom leírni!De azért kösszi a Zsuzsannásat most már könnyebb lesz:D:D:D
2011. márc. 12. 15:45
3/4 anonim válasza:
Banki banatara tudok valaszolni: 1943 vegen mielott a nemetek meg megszalnanak elovetitodott a zsidotorveny mely Abigel szerint elkorcstrelen es hatranyos helyzetbe hoz sok embert.Nos Banki es szulei zsidok voltak ezert felt Banki mert koncentracios taborba kerulhetett volna szerencsere valoszinuleg Abibel feltorte az irattarat es kivette az oszes zsido szarmazasu gyerek szuletesi bizonyitvanyat melyeket majd hamisitottakal helyetesitettek.Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valszal.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:D
A zöld pacsi mindenképpen ment volna, mert képes voltál arra h leírd ezt nekem:D:DKöszi szépen:D
2011. márc. 14. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!