Tudnál nekem pár mondatot ANGOLUL fordítani?
My girlfriend, Viktória, is 15 years old. She's living in Budapest at the moment. She's got brown eyes and brown, straight hair. She is slim and not very tall and doesn't wear any glasses.
A great dancer, and the best girlfriend ever - we love each other very much.
I have a best friend. She's name is Viktória.
She love the dance and she can.
She has brown eyes and brown streight hair.
She small and thin.
She don't wear glasses.
She live in Budapest and she is fifteen(15).
------------------------------------------------
She has a lot of hobbies, for example: dancing, swimming, singing.
We always talking about ....(ide írod miről szoktatok folyton beszélgetni, ha pl: fiúkról, akkor oda írod, hogy "boys")
de képzeld el leírhatja és nem nézik leszbinek
Attól viszont annak nézik, amit ott fent írt valaki, hogy "we love each other very much". Inkább annyit írnál hogy "we are very good friends."
Amúgy komolyan mondom, az a nagy fordítás. 8 szót kellett volna kiszótáraznod, meg összerakni egy olyan mondatot hogy alany állítmány tárgy, 3 szó oszt csá. Most mégis mit tanultál fél évig ha ennyi nem megy?
Az első vagyok. Igen, igazatok van, benéztem, azt hittem pasi vagy, és a barátnődről van szó :D
A girlfriendet írd át friendre, és a "we love each other"-t hagyd ki.
23:04-es
I have a best friend. Her name is Viktória.
She loves to dance/dancing and she's good at it.
She has brown eyes and straight, brown hair.
She's small and thin.
She doesn't wear glasses.
She lives in Budapest and she is fifteen(15).
------
She has a lot of hobbies, for example dancing, swimming, singing.
We always talk about ....(ide írod miről szoktatok folyton beszélgetni, ha pl: fiúkról, akkor oda írod, hogy "boys")
22:55
nem any glasses, hanem siman glasses ill. nem hagyjuk ki a mondatbol az alany allitmanyt (marmint de, de valakinek, aki alapszinten beszeli a nyelvet, nem kene)
she's a great dancer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!