Ennek a feladatnak mi a megoldása, és az hogy jön ki?
Elnézést kérek, a 750 450 arányt valóban tévesen, a számokat felcserélve írtam.
És, az első kérdésnél, hogy hány %-kal jut több hely, az 1. válasz írója gondolkodott és számolt helyesen: 66,666… %-kal.
A 40% akkor lenne helyes, ha az lett volna a kérdés, hogy „Hány %-kal volt kevesebb helyük a tyúkoknak a kisebb ketrecben?” Tisztelt kérdező, eszerint gondolkodtál; ezt igazoltad. De nem ez volt a kérdés.
Az én 50%-om, elnézést kérek, de sehogy sem jó.
Akkor, a tényleges kérdésekre, a helyes válaszok: ≈66,67%, 3000, illetve 96%, -4%.
A linkelt feladathelyet is beleértve, legalább egy eredményt mindenki tévesztett a megoldásban; de mindenkinek van jó válasza is.
Jó éjszakát kívánok!
12. válasz írója!
Most már értem, és akkor ezek szerint az általam belinkelt oldalon is hibás az egyik megoldás. Ezért nem értettem én, mert azt feltételeztem, hogy az a jó, és ez megzavart. Sőt először én is úgy számoltam, mint az első válasz írója, csak aztán az a 40%-os eredmény elbizonytalanított. Nem kellett volna.
Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!