Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen komolyabb rajz létezik,...

Milyen komolyabb rajz létezik, amit versenyre el tudnék készíteni? (géprajz)

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy indulok egy inventor versenyen, ahova a jelentkezés pályázatos módon megy. Tehát kell csinálni egy legalább 6 elemből álló akármit stb. Na most én arra gondoltam, hogy ha már csinálok valamit akkor az valami komoly legyen és azt mondhassák, hogy "ez azért már valami". Szóval ehhez kellene egy olyan gép vagy gépelem (mindegy) aminek az alkatrészeinek a műhelyrajzai (ill összeállítási rajza) fent van neten. Tudnátok mondani egyez-kettőt? Én pl ezt találtam: [link]

És ha érdekel, 11.-es Gépész vagyok :)

2015. márc. 18. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Satuk, csősatuk, csapok-szelepek, munkahengerek, autóemelők, csapágyházak jók? Ezek általában 10-20 alkatrészes összeállítások. Sőt, nagy részük Inventorban készült :D
2015. márc. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!