Kellene valaki aki pénzért szorgalmit csinál nekem matekból, hol keressek?
Én csak azt nézném meg, amikor egyik óra után odahív a tanár és megkéri, hogy magyarázd el, hogy miért úgy oldottad meg a példát. :D
A tanárok sok mindent elnéznek, de az nem azt jelenti, hogy feltétlenül segghülyék is. Szerintem se feltűnő, ha 2-eseket írsz, aztán szorgalmiban (amiben valószínűleg a nehezebb példákat adja fel) hibátlant alkotsz... És mit érsz vele, ha évvégére feltornázod magad 3-asra? Felvételin/ érettségin nem fizethetsz senkinek, az ilyesmivel csak magadat csapod be, aztán koppansz.
De remélem valaki majd jó magas tarifáért bevállalja.... hajrá! :D
Én már csináltam ilyet angolból, igaz egyetemistának. Biztos van aki elvállalná, de hiába ha nem tud olyan jól matekozni. Szóval ez jelentősen csökkenti a jelentkezők körét.
Amúgy meg nem is értem a felháborodást. Nem mindenki matekkal fog továbbtanulni, annyi szrt tanítanak, amire sosem lesz szüksége egy átlag embernek, fog a halál szenvedni vele. Gondolom annyira nem hülye a kérdező, hogy a boltban eladják, oszt jólvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!