Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segítene angolban? Le...

Valaki segítene angolban? Le kellene fordítani.

Figyelt kérdés

1. The window is cracked.

2. The key is bent.

3. The batteries are the wrong size.

4. The sausages use burnt.

5. The hairdryer isn't plugged in.

6. The coin is jammed.

7. The radio is making a fanny noise.

8. The pencils are damayed.

Can I help you? Yes, I bought this T-shirt here two days ago, but it's torn. Hm, so it is. Have you got your receipt? Yes, here it is. I'm afraid we haven't got any more T-shirts in that style. Would you like to choose another top? No, I really like this one. Can I have a refund instead please? Yes, of course. Thank you very much. You're welcome.

2014. okt. 15. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Attól eltekintve, hogy több helyesírási hibát is vétettél a begépelés során, ezeket még egy google translate is tökéletesen le tudná fordítani, mert nagyon alap.
2014. okt. 15. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért de már 3 hete beteg vagyok és nem ismerem ezeket a szavakat és az egyik osztálytársamról másoltam... És nem tehetek róla hogy ennyi az angol tudásom... Én csak segítséget akartam kérbi. A kifejezéseket nem tudom teljesen lefordítani. Bocsi nem tudhatok mindent.
2014. okt. 15. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:
*kérni
2014. okt. 15. 13:51
 4/6 chtt ***** válasza:
100%

Hidd el, sokan szívesen segítünk, de azzal te mit sem tanulsz, ha mi megoldjuk helyetted az feladat. Ha fekszel is, szótár létezik. Amennyi erővel begépelted ide, szótár segítségével le is fordíthattad volna.

De... az #1 hsz-t olvasva merő kíváncsiságból bémásoltam az gugli fordító, amit írtál, s az eredmény:

1. Az ablak megrepedt.

2. A kulcs elgörbült.

3. Az akkumulátorok nem megfelelő méretű.

4. A kolbászt használni égett.

5. A hajszárító nincs csatlakoztatva.

6. Az érme elakadt.

7. A rádió teszi a fanny zajt.

8. A ceruzák damayed.

Segíthetek? Igen, vettem ezt a T-shirt itt két nappal ezelőtt, de ez szakadt. Hm, ez így van. Van a nyugtát? Igen, itt van. Attól tartok, hogy nem kapott semmilyen nagyobb pólók ebben a stílusban. Szeretnél válasszon egy másik csúcsra? Nem, én nagyon szeretem ezt. Kaphatok egy visszatérítés helyette kérem? Igen, természetesen. Köszönöm szépen. Szívesen.

Ebből a négyes nyilván el vagyon gépelve/írva (ha másoltad) - az valszeg az, hogy megégett az kalbász avagy virsli.

A hatos maradhat, de lehet esetleg: az érme beszorult.

A hetes nyilván funny és akkor: fura zajok jönnek az rádióbúl.

A ceruzák lehetnek mondjuk "sérültek" tönkrementek, akármi.(damaged)

A párbeszéddel légyszi próbálkozz Te. A csúcsra a top, azaz a felsőrész lesz, szerintem a többi abszolút kitalálható.

2014. okt. 15. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Mint mondtam, és mint az előző, segítőkész hozzászóló is utalt rá, az eszedet és az internetet használni nem kell angol tudás. Mint látható egy copy-paste megoldotta volna a teljes problémádat. Persze elég nyomorúságos életed lesz, ha nem tanulsz meg angolul, még most szólunk, amíg van esélyed.
2014. okt. 15. 16:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen!:)
2014. okt. 16. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!