Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nem értem a matekot valaki...

Nem értem a matekot valaki segitene?

Figyelt kérdés

Valaki válaszolna rá??

(-3-57):(-3+18)=???

És (+7,42)-(-2,6)+3,456=???

Nagyon kérlek valaki válaszolna rá elég ha a megoldást köszi!!:(

2014. szept. 4. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:

És ha csak a megoldást írná le valaki, akkor megértenéd? Dehogyis...

Elsőnél segítség: először a zárójelen belül lévő tagok közti műveletet végezd el, majd pedig oszd el a kettő számot egymással.

Másodiknál: A zárójelet kell felbontani. ++=+ , --=+ , +-=- , -+=-

Próbáld kiszámolni úgy, hogy levezeted és kijavítjuk ha nem jó.

2014. szept. 4. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha tartozol valakinek 3 almával, és kérsz még tőle további 57 almát, hány almával fogsz tartozni?

Ha tartozol 3 almával, és vásárolsz 18 almát, ha megadod a tartozásodat, hány almád lesz?

A két megoldást oszd el egymással.

Próbáld meg, utána megyünk tovább.

2014. szept. 4. 16:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát oké de valaku megmondaná?? Holnap suliban megyek szakköre megtanulni csak most nagyon kéne:/
2014. szept. 4. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
A-a. Nem gondolkodunk helyetted. Próbálkozz, leírtam mit kell tenned. Szakadj el a GYK-tól és helyette próbáld kiszámolni.
2014. szept. 4. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemár most az eloszor kerdezek itt ilyesmit es semm probaltam nemmegy!!!!nemerdekel:(
2014. szept. 4. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

"es semm probaltam nemmegy!!!!nemerdekel:("

Na látod barátom a probléma itt kezdődik, hogy nem is érdekel, hanem leszarod az egészet. Felmegyek a GYK-ra majd jól megválaszolják és te jól elkönyveled, hogy milyen okos voltál.

Szívesen segítünk, de úgy, hogy közben gondolkodj is. Próbáld megoldani úgy ahogy írtam.

2014. szept. 4. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A Kettes Válaszoló konkrétan leírta a feladat megoldását szövegesen. Ha ennyire lusta vagy, és nem érdekel, akkor meg is érdemled...

2014. szept. 4. 19:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább nem mondok semmit:)
2014. szept. 4. 20:14
 9/9 A kérdező kommentje:
És megoldottam nagyonszélenköszonom.
2014. szept. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!