Hol találom a lakás lakóhely The Town where i live (My Hometown) Our flat/house, my room kidolgozott angol tételeket? Vagy valami linket esetleg mutatni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne!!!
Köszönöm a segítséget.
2009. dec. 6. 15:00
1/4 anonim válasza:
Jézus Mária! Hát mi honnan tudjuk, hogy te hol laksz, milyen a te home town-od és milyen a ház?/lakás? ahol laksz? Hát neked nemcsak a kukacod apró ...
Ha egy ilyen egyszerű tételt nem tudsz megírni, amit már egyéves tanulás után is meg kell, akkor mit fogsz kezdeni a környezetvédelemmel és hogy fogsz leérettségizni?
2/4 anonim válasza:
Mielőtt az erre járók nem értik, hogy milyen kukacot emlegetek: eredetileg benne volt a kérdésben egy azóta már kivett e-mail cím is, abban szerepelt picikukac. Egyébként ha megírod, kijavítom, de megírni senki nem fogja helyetted.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj.. rosszul tettem fel, tudom idióta kérdés lett, elnézést. És az utolsó íronak meg köszönöm szépen [:
konkrétan arra lennék kiváncsi hogy mik az 'alap adatok' amiből mondatot kell csinálni majd elmondani... mert a neten nem találtam.
pl: kell olyan hogy népsűrűség, populáció?
erre lennék kíváncsi
köszönöm
2009. dec. 7. 13:54
4/4 anonim válasza:
Népsűrűség nem kell. Én Magyarország népsűrűségét sem tudom, csak ha kiszámolom. A lakosság számát mondhatod, de ez nem egy nagy durranás. Its population is ... thousand. Egyébként arról beszélsz, amiről akarsz. A tanár is kérdezhet, ezért vele kell egyeztetni, hogy készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!