Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan válaszoljak erre az...

Hogyan válaszoljak erre az angol kérdésre angolul?

Figyelt kérdés

What about........./your sister/your school?

Előre is köszi

2011. okt. 26. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
What would you like to know exactly?
2011. okt. 26. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
My sister is fine. I got a good mark in school. légy találékony :D
2011. okt. 26. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. okt. 26. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Thanks a köszi helyett!!!! De nem ez a lényeg, én a google fordítóból lestem el, mert oly annyira nem tudok angolul, amikor reggel 4 órakor sétáltam New-Yorkban, szembe találkoztam egy veteránnal, aki fennhangon ordított valamit, Irak-róL és Afganisztán-ról, majd nekem magyarázta, hogy

"I do not".........!!!!! majd megkérdeztem a nyelvet értőktől, mi az a "do"

De fogalmuk sincs!!!!

A környezetszennyezés is valami ilyesmi, mert minden , az eredeti állapottól eltérés SZENNYEZÉS!!!! Létezik-e még eredeti állapot? Aligha, tehát a feladat roppant egyszerű, írd le kínaiul, majd lefordítja aki akarja, az általa ismert angol nyelvre!!! csak képzeld el mennyi hiba lesz abban is, ha egy környezetvédőhöz kerül!!!

2024. jan. 29. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!