Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Folytassam, és vesszek el...

Folytassam, és vesszek el teljesen, vagy szálljak ki még időben?

Figyelt kérdés

Szóval,most kezdtem a kilencediket.Infós vagyok,tavaly ez jó ötletnek tűnt.

Ám idén jött a hidegzuhany,a programozás (C,C++),ahol szeptember óta csak az #include <stdio.h> ragadt meg.

Abszolút nem értem az egészet,a házikat mindig mástól kérem el,lévén gőzöm sincs,mit csináljak velük.

Pozitív ember vagyok,de kezdek összeomlani,mert a lemaradásom már elképesztő méreteket öltött...

Most fontolgatom,hogy kiszállok,de az is procedúra,új közösség...egyszerűen nem tudom.

Mit tegyek?

2013. nov. 18. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak 10 fele ember letezik. Akik ertenek binarisan es akik nem. :)
2013. nov. 18. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben első körben beszélnék a tanárral. Szépen mond el neki a dolgot, ahogy itt.

Én anno franciával voltam így, pedig imádtam (imádom) a nyelveket és ez még érdekelt is, csak nem fogta az agyam...a leckét én is másoltam. :)

Én dumáltam a tanárral és tudott pl. könyveket ajánlani és korrepetált.

2013. nov. 18. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Nem hiszem, hogy egy kilencedikes tananyagot ne tudna bármelyik kilencedikes néhány nap megfeszített tanulással elsajátítani. Online kurzusok, ügyes haverok, tanár segítsége, és voilá

2. Ellenben ha ennyire utálod az egészet, akkor nincs túl sok értelme infósnak menni. Sok embernek nem való, én mérnökként végeztem, világ életemben számítógép volt a közelemben, de ha bármit le kellene programoznom, hát ott kötném fel magam. Emberfüggő.

2013. nov. 18. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ilyen könnyen ne add fel. A kilencedikes programozás nem annyira nehéz. Menj oda a tanárhoz, mond el a problémádat, szerintem segíteni fog.

Amúgy én is informatika szakközépbe jártam, mi pascalba programoztunk és emlékszem, hogy kilencedik év végén nulla volt a tudásom programozásból. Aztán tizedik közepén kellett csinálni egy beadandó programot, segített a bátyám, igazából akkor értettem meg a lényegét és utána rögtön összeállt a kép. Szóval tényleg csak egyszer kell ráérezni. Most pedig programtervező informatikán vagyok az egyetemen.

2013. nov. 19. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj ki ,és ne húzd az idődet . Még tudsz változtatni...Nehogy az legyen hogy esetleg átbukdácsolsz most,de később mégnagyobb lesz a homály....
2013. nov. 19. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Mérnökhallgatók chatelnek facén:

A: tudja valaki, hány perces lesz a matek vizsga?

B: 110

A: Mi?? Hat perc alatt nem lehet megírni!!

C: XD

2013. nov. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!