Nagyon kéne egy kis segíség! Valószinűség számítás?
Figyelt kérdés
hello tudnátok segíteni?nagyon megköszöném nem vagyok egyáltalán jó matekból.
Kérdések:
1.
4 külömböző forma van pl.egy :( és egy :) hány féle képpen tudnád sorba rendezni ha mindegyiket csak egyszer használhatod
2.
Az előző feladatban használt formákból 4 különböző hosszúságú mintát lehet készíteni mindegyik mintát használhatod.Hányszor hányféle minta sort tudnál készíteni
3.
Egy zsákban 5 fehér golyó és 4 kék golyó mekkora annak a valószinüsége hogy első húzásra 4 a nem nézünk a zságba hány golyót fogunk kihúzni
4.
A raktárba van egy 4-es és 5 egy 6 és egy 7 A főnök elküld hogy hozzál egy 4-5-6-7furószárat mennyi az esélye hogy a megfelelő furó szárat. köszönöm a segítséget
2013. okt. 13. 16:45
11/14 A kérdező kommentje:
2 megtaláltam azt köszönöm
2013. okt. 15. 22:16
12/14 A kérdező kommentje:
elnézést a 2-re is kéne a válasz csak már fáradt vagyok és még tanulnom kell. A hármas szerintem meg úgy szólt valószinűleg hogy első húzásra mennyi az esélye hogy a 4 kék golyót húzzuk ki úgy hogy nem nézzünk a zsákba szerintem
2013. okt. 15. 22:21
13/14 A kérdező kommentje:
kiegészítem mert tuti így volt a kérdés.hány 4 kék golyót fogunk kihúzni hogy nem nézünk a zsákba.és a 2 ha lehetne mégegyszer az egész választ
2013. okt. 15. 22:38
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segítséget.
2013. okt. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!