Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segitene valaki leforditani...

Segitene valaki leforditani lécci angolra (? )

Figyelt kérdés

Három hete lakunk itt de még nem ismerem a szomszedokat.

John sose járt vadnyugaton.Mikor meglátogattam pár héttel ezelott probált beszélgetni egy őreg aszonyal.Mikor colombus felfedezte Amerikát 1 millio indiai élt az egyesült államokban.Mikor john megerkezett angliába nem tudott egy szot nem angolul.A szülei meglátogattak háromszor annak elelnére hogy nem szeretnek hajoval utazni.

2009. nov. 4. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Oké, a helyesírási hibákat nem nézem, de akkor se írd azt, hogy "lex" és "koxi", mert ezt te is pontosan tudod, hogy hogy kell helyesen leírni, és nem kell ilyenekkel menőzni, főleg, hogy nem is menő...
2009. nov. 4. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
nem értem mért kell piszkálodni vele most komolyan volt egy kérése és fordítást várt és ha te annyira nem akarsz neki segíteni lépj tovább innen ne osztogasd az észt xD
2009. nov. 5. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem értem mért kell piszkálodni vele most komolyan volt egy kérése és fordítást várt és ha te annyira nem akarsz neki segíteni lépj tovább innen ne osztogasd az észt xD"

bagoly mondja...most épp te is piszkálódsz, nem segítesz és osztogatod az észt...

2009. nov. 5. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:

hát neked osztogatom tod drágám:D

am meg már leirták neki szal:P

2009. nov. 5. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nekem osztogatod...

És amikor én írtam, akkoris már megválaszolták a kérdést szóval...

Szerintem ne kötözködjünk tovább egymással. Ne legyünk már ennyire primitívek. Oké?

2009. nov. 6. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Oké...peace :)
2009. nov. 6. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2009. nov. 6. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:
:D
2009. nov. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!