Segítene valaki ezt a magyar mondatot angolra lefordítani? (a goggle fordító nagyon rossz )
meg ezt is légyszi : Ha bűn egy álmodás, vállalom ezt a vétket., ha bűn, hogy várok Rád, örökké bűnben élek.
köszii <3
jajjj x.x meg ezt is :$
Szeretlek,mint virslit a kutya, ha mással látlak megüt a guta! Beléd estem mint ló a gödörbe, érted sírok a felmosó vödörbe!
Ja, meg ezt is: "Elnézést, megmondaná, hogyan kell beindítani ezt a motoros láncfűrészt?"
Amúgy, valószínűleg nem fognak rímelni a soraid angolul.
nembaj!!
annyi a lényeg, hogy szeretném őket angolul :P ;) és tényleg előre köszi..
és ha valakinek sok ideje van akkor ezt is : Forró csókom küldöm ajkadra érzed hogy fekszem a karodban??? Lágyan csókolom a tested egyre,egyre lejebb. A többit szerintem már sejted
x)
nagyon nem értem, hogy miért kéne magyarul megtanulnom ? :O :@
köszönöm amúgy az értelmes válaszokat, és a sok segítséget...
most komolyan, ha nem tudsz normálisan válaszolni , miért írsz? ez csak azt tükrözi, hogy mennyire vagy értelmes és normális..
ez egy olyan oldal , ahol valakik segítséget kérnek, mások meg nem kicikizik hanem segítenek, és zárójelben hozzálehet tenni, hogy ez meg az , de azt sem b*nkon,,,
nem értem, miért jössz fel egy ilyen oldalra, ha nem vagy képes segíteni?!
ha nem tudsz nem kell! de akkor ne is kritizálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!