Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segitene valaki leforditani...

Segitene valaki leforditani lécci angolra (? )

Figyelt kérdés

Három hete lakunk itt de még nem ismerem a szomszedokat.

John sose járt vadnyugaton.Mikor meglátogattam pár héttel ezelott probált beszélgetni egy őreg aszonyal.Mikor colombus felfedezte Amerikát 1 millio indiai élt az egyesült államokban.Mikor john megerkezett angliába nem tudott egy szot nem angolul.A szülei meglátogattak háromszor annak elelnére hogy nem szeretnek hajoval utazni.

2009. nov. 4. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
www.webforditas.hu
2009. nov. 4. 15:31
 2/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem itt kell házifeladatot írni, már nem azé..

Nemtudod, feladod, s jössz ide a gyakorikerdesek.hu-ra hátha segít valaki..Az agyadat is erőltethetnéd, mert nincs az a hülye, aki leírja neked és neked fog fáradozni..Ha igen, az se én leszek!

Nem a mi érdekünk és nem a mi feladatunk hogy a kis szabadidőnkben majd PONT a TE házifeladatoddal foglalkozunk.

Persze nem mondhatod azt, hogy nem segítettem, mert leírtam egy weboldal címét ami lefordítja neked ezt az egész szöveget..

2009. nov. 4. 15:34
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom később angol nyelvvizsgát is akarsz nem? Akkor rajta gyakorolj..Nem olyan nehéz ez!
2009. nov. 4. 15:38
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

We have been living here for 3 weeks, but I haven't know my neighbours yet.

John has never been in the wildwest(?) When I visited him few weeks ago, He tried to talk with an old lady.

When Columbus discovered America, one million indian were living in the USA. When John arrived to Anglia, he couldn't know a word from English. Him Parents visited him three times despite of that, he don't like travelling by ship.

És nem azért írtam le, hogy segítsek, mert csak eyg gimnazista vagyok, ezért kilehet javítani d enem kell leordibálni, csak szeretem az angolt, annak ellenére hogy pontatlan vagyok. ;)

2009. nov. 4. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
16.25. Ügyes vagy! Majd szólj,hogy a jegyet te akarod bezsebelni...Mikor jössz rá,hogy evvel nem segítettél rajta,sőt!!!
2009. nov. 4. 16:27
 6/18 anonim ***** válasza:
ok, de ne másold el emrt tuti van benne hiba ;)
2009. nov. 4. 16:28
 7/18 A kérdező kommentje:
koxi annak aki telleg segitett,amugy ez egy buntetes hazi,es realos vok ROMANIABOL szval nem lex nyelvizsgam,koszi annak aki telleg segitett
2009. nov. 4. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Először magyarul tanulj meg légyszí... Nincs olyan szó, hogy "koxi", "vok", "lex" és a "nyelvizsga" helyesen leírva nyelvvizsga. Ne gyalázd már meg a nyelvünket! ( A kérdés helyesírási hibáiról már nem is beszélek...)
2009. nov. 4. 18:01
 9/18 A kérdező kommentje:
aaa ezert irtam en be h romania vok:>...szekaljatok nyugisan...ugyis ez a hobbitok
2009. nov. 4. 18:02
 10/18 A kérdező kommentje:
es arro beszelte man h menyire kis G**I vagy?
2009. nov. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!