Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Lefordítanátok ezt a rövid...

Lefordítanátok ezt a rövid angol szöveget nekem?

Figyelt kérdés

Halloween is also a good time to seek glimpses into the future. and though it is doubtful whether anyone now watches for the spirits of the next year's dead processing through the midnight churchyard, many other divination rites are still unwittingly or half-jokingly played out in Halloween games.

Előre is köszi, ha valaki segít. :) Fontos lenne.

2009. nov. 1. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Halloween is egy jó ideje, hogy bepillantást keresni a jövőben. és bár kétséges, hogy valaki nézi most a lelkek a következő évben meghalt feldolgozása révén az éjféli temetõben, sok más jóslás rítusok még öntudatlanul vagy félig viccesen játszott el a Halloween játékok.

ezt dobta ki a fordító,ezt próbáld meg összerakni értelmesebbé. :-)

2009. nov. 1. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, de fordítóval én is próbálkoztam már, de így se igazán értem, ha valaki le tudná fordítani magyarosabban annak örülnék :)
2009. nov. 1. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
figyelj ez nem olyan nehéz,próbáld meg csak összekell pakolni a szavakat és talán kicsit kibövíteni :-)))
2009. nov. 1. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Halloween ahhoz is jó idő, hogy jövőbelássunk. És habár kétséges, hogy most bárki a következő év halottjának szellemeit nézze, az éjféli templomkertben "dolgozva" [~ keresztül megy és figyel], sok más jövendölési szertartás még mindig ismeretlenül vagy félig viccesen játszott/előadott a Halloween-i játékokon belül.

Szerintem nagyjából ennyi. De fáradt vagyok hozzá, ha nem így van, nyugodtan kövezzetek meg! ;)

2009. nov. 1. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

nem rossz :-))

am jól eldumálgatunk itt ;-))

de nekem mondjuk az eleje egy picit érthetetlen de tényleg nem rossz

2009. nov. 1. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

A H. ahhoz is jó időszak, hogy bepillantsunk a jövőbe és bár kétséges, hogy bárki is a jövő év halottait lesi ki az éjféli templomkerten áthaladva, sok más jövendölési rítust játszanak el önkéntelenül is vagy félig viccesen a halloweeni játékok során.

(played out: idejét múlt, túlhaladott, de szerintem ide nem az kell)Elég hülye mondat.

2009. nov. 1. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Módosítok: a churchyard inkább temető.
2009. nov. 1. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
áh, tényleg... sírkert egy kápolna körül. Hm.
2009. nov. 2. 17:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2009. nov. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!