Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki el tudja magyarázni a...

Valaki el tudja magyarázni a komplex számábrázolást és a műveleteket példákkal ill. fogalmakkal?

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom nagyon sokan el tudnák magyarázni. De miért lenne az jobb neked mintha elöveszed a könyvedet és megtanulod? Megtanulni senki sem tudja helyetted. Arrol nem is beszélve, hogy sok sok oldalt leirni eléggé fáraszto.
2013. aug. 14. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy témát ebből egyszer videóra mondtam:

http://www.youtube.com/watch?v=Q-WyhZeNUpg

2013. aug. 14. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárki is az elejétől kezdve végéig leírná itt, egyrészt mert igen terjedelmes lenne, másrészt mert sok idő.

Van az interneten egy csomó jó jegyzet, keresgélj bátran.

Ha konkrét példával van gondod, arra viszont választ kaphatsz, de átfogó ismereteket itt nem fogsz kapni.

2013. aug. 29. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Tömören csak annyit, hogy az összeadás a síkbeli vektorok összeadásának analógiájára megy, a szorzás pedig az elforgatással mutat kapcsolatot. Az összeadást algebrai (kanonikus) alakban könnyebb elvégezni, a szorzást pedig trigonometrikusban (illetve exponenciálisban).

Nagyon egyszerű, tényleg hamarabb megvan, ha veszed a fáradságot, és kinyitsz egy könyvet vagy utánanézel a neten magad. A net egyébként is arra van, hogy válaszokat találj a kérdéseidre, nem azért, hogy feltedd őket.

2013. aug. 29. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
én ezt a kérdést azért írtam ki hogy hátha valaki hétköznapibb módon el tudja magyarázni ehelyett mindenki azt írja hogy nézzem meg így meg úgy. csak az válaszoljon aki normális válaszokat tud írni és nem pedig elküldeni a kérdezőt a pi***ba.
2013. aug. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!