Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irodalomból az a feladat,...

Irodalomból az a feladat, hogy Shakespeare művekből kell 10 darab idézést írni és azt is oda kell írni hogy melyik mű és kimondta kinek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Google a te barátod. Kérd meg > shakespeare idézetek
2013. máj. 23. 14:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem azért van ez az oldal hogy elüldözd innen azokat akik szeretnének segítséget kérni
2013. máj. 23. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem is azért, hogy mi oldjuk meg a házid... Ismerős neked a www.google.hu kereső oldal? Használd bátran hamár lusta vagy kinyitni egy könyvet...

Miért nem szeretnek a diákok olvasni? hmm...

2013. máj. 23. 14:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Én csak segítséget kértem.
2013. máj. 23. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem. Te nem segítséget kértél, hanem másokkal akartad megoldatni a házidat, amikor az olyan primitív, hogy egy harmadik osztályos gyerek is simán megcsinálná.

Másrészt nem idézés, hanem idézet, ha már magyarnál tartunk. Idézést a bíróság küld neked.

2013. máj. 23. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Jól van. Beírtam googleba hogy shakespeare idézetek és ad ki idézeteket csak nem írja oda hogy melyik műből és hogy kimondta kinek. Ezért fordultam ide hátha nektek van valami ötletetek de ugy látom hogy tényleg minden ember keresi a másikban a hibát amikor magában is szét kéne nézni-e.
2013. máj. 23. 15:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Belátom nektek is igazatok van, de azt hittem hogy nem rögtön lehordtok hanem tanácsot adtok vagy segítetek, de úhgy látom tévedtem.
2013. máj. 23. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

van online könyv. írd be a darab címét és a szövegből szedd ki. ehhez mér kell segítség?? esetleg a szadba nyomjuk? 10.-es embernek tudnia kéne önállóan dolgozni. én most érettségizem, és a 12 év alatt sose írtam ki ide a hf-t, mert magamtól megtudtam csinalni. igen... nem csak a facebookra kell szánni az időt, hanem hamár a gép előtt ülsz, akkor a használatáról is illene tudnod. magyarul: tudd használni a google-t és legyen eszed kinyitni könyvet, vagy ha nincs meg, akkor vannak online olvashatóak is.

és nem ártana gyakorolnod a helyesírást, ugyanis érettségin rengeteg pontot veszíthetsz. ez csak egy jó tanács volt.

2013. máj. 23. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Idézetre olyanra emlékszem, hogy pl.

"Lovat, lovat!

Országomat egy lóért"

De a "Rómeó és Júlia"-ból is simán kiírhatsz idézeteket

2013. máj. 23. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:

A lovas idézet a III. Richárd c. királydrámában

van (V.4.)-

Megnéztem- J, lehet a "Hamlet"-ből is ("Lenni vagy

nem lenni, ez itt a kérdés")

2013. máj. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!