Irodalomból az a feladat, hogy Shakespeare művekből kell 10 darab idézést írni és azt is oda kell írni hogy melyik mű és kimondta kinek?
Nem is azért, hogy mi oldjuk meg a házid... Ismerős neked a www.google.hu kereső oldal? Használd bátran hamár lusta vagy kinyitni egy könyvet...
Miért nem szeretnek a diákok olvasni? hmm...
Nem. Te nem segítséget kértél, hanem másokkal akartad megoldatni a házidat, amikor az olyan primitív, hogy egy harmadik osztályos gyerek is simán megcsinálná.
Másrészt nem idézés, hanem idézet, ha már magyarnál tartunk. Idézést a bíróság küld neked.
van online könyv. írd be a darab címét és a szövegből szedd ki. ehhez mér kell segítség?? esetleg a szadba nyomjuk? 10.-es embernek tudnia kéne önállóan dolgozni. én most érettségizem, és a 12 év alatt sose írtam ki ide a hf-t, mert magamtól megtudtam csinalni. igen... nem csak a facebookra kell szánni az időt, hanem hamár a gép előtt ülsz, akkor a használatáról is illene tudnod. magyarul: tudd használni a google-t és legyen eszed kinyitni könyvet, vagy ha nincs meg, akkor vannak online olvashatóak is.
és nem ártana gyakorolnod a helyesírást, ugyanis érettségin rengeteg pontot veszíthetsz. ez csak egy jó tanács volt.
Idézetre olyanra emlékszem, hogy pl.
"Lovat, lovat!
Országomat egy lóért"
De a "Rómeó és Júlia"-ból is simán kiírhatsz idézeteket
A lovas idézet a III. Richárd c. királydrámában
van (V.4.)-
Megnéztem- J, lehet a "Hamlet"-ből is ("Lenni vagy
nem lenni, ez itt a kérdés")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!