Valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
Irodalomból azt a leckét kaptuk,hogy írjunk egy rövid fogalmazást arról,hogy ha én lettem volna Tímár Mihály akkor mit csináltam volna ...mármint hogy megtalálom a pénzt meg minden meg kikell bővebben fejteni...meg,hogy mit csinálnék a pénzzel?Valaki tudna segíteni,mert én nem olvastam Az aranyembert és nemigazán tudom,hogy miről van szó.
2013. márc. 25. 19:55
 1/1 anonim válasza:

Szai.

Az aranyembert most csak addig fogom elmondani ameddig tudnod kell.

Tímár Mihály a főszereplő.

Az elején mennrk egy hajóval Ő, Ali Csorbadzsi, Tímea.

Ali dzsorbadzsi megmérgezte magát és ezért meghalt.

A lányára Tímeára 100aranyat hagyott, és mondta, hogy a többi értéke a búzában van.

Ekkor lékre ment a hajó.

Elsüllyedt a 100mérő bűzával.

Tímár Mihály, ekkor visszarohant a búzákhoz és látott egy vörös félholdas zsákot aht gyorsan kinyitotta és talált benne sok ékszert, ami akkor nagyon sokat ért.

És akkor Tímeát elviték Brazovics úrhoz(Ali Csorbadzsi legjobb barátja), akinél egy ideig ott maradt.

Tímár Mihály nem adta oda az ékszereket, hanem csak a pénzt.

Ekkor lopással vádolta Brazovics, Tímárt.

És, akkor Tímár elment onnan.

És utána......OLVASD EL!!!!

2013. márc. 30. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!