Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segíteni egy fizika...

Tudnátok segíteni egy fizika házi feladatban? 3. osztályos gimis feladat lenne!

Figyelt kérdés

A feladatom az, hogy egy kisebb törölközőt kell szorítanom a víz alá, majd tegyem pl egy ablakba, vagy egy radiátorra vagy bárhová, és tegyek alá egy vízzel tele vödröt, és egy teljesen üreset, és figyeljek meg mindent, ami a fizikához kapcsolódik, és írjam le a vízcseppek mozgását, a hangokat hogy melyik mikor milyen és írjak le mindent a füzetbe amit csak lehet.

Tudna nekem valaki segíteni ebben a 2 feladatban? Előre is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek!

2013. febr. 3. 11:42
 1/1 A kérdező kommentje:

Eddig egy ilyen választ kaptam!

"( szerintem celszerubb a vizzel teli vodor melle egy olyan vodort/talcat tenni amelyik nem ures,hanem pl homogenen eloszlatott finom por van benne par cm-es vastagsagban, mert akkor a lehullo vizcseppekrol sokkal tobb kvalitativ es kvantitativ informaciot lehetne osszegyujteni.)"

2013. febr. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!