Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Baj lesz belőle ha nem csinálo...

Baj lesz belőle ha nem csinálom meg?

Figyelt kérdés
Osztályfőnöki órán olyan feladatot kaptunk, hogy fényképezzünk le 5 dolgot ami az életünkhöz kapcsolódik. (családtagok, ugye be kell mutatni hogy pl. ő az anyám stb..., háziállat, kedvenc fésű, ágy, ilyenek) A cím az hogy "Ez vagyok én" Persze még ezzel is lejáratnám magam mivel a fél osztály utál mert csendes vagyok, meg csak röhögnének rajtam. A másik, hogy pendriveon kell elvinni, és azt sem tudom hol kell azt használni. Az a baj, hogy szerintem akkor lecseszne az osztályfőnök, és azt mondaná, hogy mivel nem csináltam meg a házit, ezért számítsak arra, hogy a szorgalmam vagy a magatartásom évvégén rosszabb lesz. Úgy érzem, hogy ezzel a feladattal a tanár a személyes jogaimat sérti meg. Kinek mi köze van a családomhoz, barátaimhoz? Mondom, csak röhögnének rajtam... Szerintetek kapnék valamit ha nem csinálnám meg? Egyébként 9.es vagyok. Bocs ha értelmetlen lett.
2013. febr. 2. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez a feladat tényleg eléggé felháborító... Szerintem kár megpróbálnod megbeszélni bármit is az osztályfőnököddel, sajnos úgy gondolom, hogy ő nagyban hozzájárul ahhoz, hogy így álljanak hozzád az osztálytársaid. Nem sokba kerülne neki, hogy megvédjen, de ő nem teszi. Mindegy...

Egyébként a feladatodra visszatérve, szerintem próbálj meg egy "szürke" prezentációt csinálni, amiben semmi különös nincs, hogy ne keltsen feltűnést. Pl lefényképezel egy számítógépet/telefont (vagy letöltöd a netről, mindegy, ha nem is olyan a géped, úgyse tudják), egy kép egy háziállatról, pl kutya vagy macska, egy dvd film borítóját is lefotózhatod, mint kedvenc film, egy családi kép, amin nem is muszáj mindenkinek rajta lenni, csak jól sikerült legyen, pl egy ballagási vagy ilyesmi,amiben nincs semmi különös, mindenkinek van olyanja.

Szerintem próbáld meg megcsinálni és rövidre fogni, ha beszélni is kell hozzá. Talán még mindig jobb, mintha nem csinálnád meg.

Amúgy a szüleid még nem próbáltak beszélni az osztályfőnököddel szülőin vagy fogadó órán? Csak mert lehet érdemes lenne megpróbálni, 9.-es vagy, ne kelljen már még vagy 4 évig szívnod. Vagy válts osztályt, kár keserítened magad... :-(

2013. febr. 9. 19:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Mit fényképezzek még? Mert az ágyat beleakarom tenni de hát nem mehetek be azért valakihez hogy hagy fényképezzek le egy francia ágyat. Szeptemberben tuti váltani fogok sulit.
2013. febr. 9. 19:34
 13/14 anonim válasza:
Szomszed autojat :D
2013. febr. 9. 19:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Az még rosszabb mint a miénk :D
2013. febr. 9. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!