A lábamon benőtt a köröm, és pedig levágtam, de sajnos túl mélyre. Már gennyes, és folyik belőle, a paradicsomos kötözést csinálom, de csak kis javulást vettem észre?
Mosd le tiszta vízzel, és utána fertőtlenítsd le Betadine oldattal (ha nem vagy túlérzékeny rá). A paradicsomot felejtsd el.
Látatlanul nem tudom megmondani, hogy mit fognak csinálni az ambulancián.
szia
anyukámnak is benőtt és mindig leszokta vágni iag zhogy gennyes szokott neki lenni de majd elmúlik nem csinál vele semmit. egyszer még az elején elment a dokihoz és megműtötték és 14 év után még mindig volt benn varrat mer tnem szedték ki .éppen ezért nem is megy többet.
Nekem is volt régebben, pár hónapja, elég hosszú ideig mindkét nagylábujjamon. Sokáig be volt gyulladva,ha valaki vagy vmi hozzáért szinte könnyes lett a szemem a fájdalomtól,gennyes is volt. Mindig kivágtam a körmöt a gyulladt résznél.
Aztán egy pár hétig nem foglalkoztam vele,nem vágtam le,és azóta a gyulladás is elmúlt,meg nem is gennyes,nem s fáj.
Nem is merem azóta kivágni annyira a körmöt a sarokból,mint eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!