Benőtt köröm probléma? Mit tegyek? Tetran elmúlasztja? (Fontos)
Sziasztok!
A helyzet az,hogy egy cipőtől benőtt a bal-nagy lábujj körmöm és begyulladt,már éreztem,hogy fájdogált.
Valamiért a köröm csücske/oldala is beszakadt,muszáj volt azt ott levágni,sajnos sikerült lekerekíteni..ott most még jobban fáj,ahonnan kiszakítottam...láttam,hogy minimálisan gennyes is,de annyira nem...köröm darabot nem láttam a gennyes részben...
Lekentem Tetrannal,az lehúzza a gyulladást?Ha maradt ott köröm darab (de sajnos én nem csak a húst látom ott,semmi mást),akkor mit tegyek vele?
Kétszer műtötték,nem akarom még egyszer műttetni,nagyon fáj...pedikűrösre sajnos nincs pénzem..
Már megcsinálják fájdalommentesen is, igaz nem "olcsó" mulatság. Így ezt az utolsó gondolatod okán nem tudom "ajánlani".
Amit tudsz tenni: ha nincs kifordult vadhús, tehát még nem durva a benövés, akkor mindenképp szüntessed meg azt az állapotot, hogy nyomja a köröm a húst. Ne kerekíts, hanem egyenesre vágj.
Igen,tudom,de mondom,hogy sikerült lekerekítenem...a bőrbe belevágtam,ami már picikét be volt gyulladva...gondolom onnan szakítottam ki körömvágás közben a körmöt...
Megnézte párom is,nem látott benne körmöt egyáltalán...
Tehát csak kicsikét gennyes,nagyon picikét...Bekentem tetrannal,igyekszem legközelebb nem kerekre vágni oldalt...de a beszakadás miatt mindig így sikerül...Anyagilag meg nem engedhetem meg magamnak sem a lézeres műtétet,sem a spanget,sem a pedikűröst... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!