Köröm probléma? Segitség kéne.
Figyelt kérdés
Most szoktam le a körömrágásról, mindig be volt festve a körmöm ilyen szintelen lakkal, ami köröm erősitő, meg néha be volt festve köröm növekedést gyorsitó lakkal. Most szépen meg is nőttek, de nagyon sárgák. Olyan mintha valami dohányosnak a körmei lennének, nagyon undoritó:S Mit tegyek, hogy elmúljon a sárgaság a körmömről? Az a baj, hogy ha nincs kifestve akkor félek, hogy letörik, meg igy újra kedvet kapok a körömrágáshoz. Hallottam a citromról, hogy az jó a körmöknek. Vagy valami más praktika?2011. júl. 11. 16:32
1/4 anonim válasza:
A rossmannban lehet kapni sörélesztőt. Attól szépek lesznek a körmeid és még a hajadnak és a bőrödnek is jót tesz.
2/4 anonim válasza:
Na..Nekem múltkor befogta a lakk és elszíneződött a körmöm. A citrom az tényleg jóó!!!:) Én úgy csináltam h fogtam egy kis tálkát amibe mind két kezem belefér vizet raktam be (kb annyit, hogy ha belerakom a 2 mancsom akkor jól elfedje a víz), majd fogtam egy fél citromot és belefacsartam a vízbe, én még a kifacsart citromdarabkát is beledobtam a vízbe és abba is nyomkodtam a körmöm, meg dörzsölgettem! Benne hagytam kb. 10 percig a kezem, és nagyon szépen eltüntette a csúnya sárga színt, szóval csak ajánlani tudom! :) Majd írd meg, hogy kipróbáltad-e, használt-e :)
15/L
3/4 anonim válasza:
Ha a citrom nem segít, akkor Crystal nails UV filter lakkot vegyél fodrászkellékesben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Megyek és kipróbálom a citromot :)
2011. júl. 11. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!