Szerintetek mit tegyek? Köröm problámám van (hosszú, többi lennt)
Tévedés, hogy csak a levétele gyógyítja! Anyukámnak levették fele körmét, persze neki alá nőtt.. de pár évig (kb 2) volt nagyon szupi.. utána megint elkezdett növögetni.. :S Most nem igen értelek, a bőröd alatt van egy kis szilánk? Mert azon úgy tudsz segíteni.. legalábbis én úgy szoktam, hogy alá nyúlok azzal a köröm tisztitós pálcával vagy hogy hívják.. : DD és köröm csipesszel kivágom, de ez nem jó hosszú távon sem, mert a lábon egyenesre kéne hagyni a körmöket.. : / Szerintem menj el vele orvoshoz, és kérdezd meg, és a levetetésre pedig annyit, hogy anyukámnak 2 hónapig nem nőtt vissza a körme.. akkor cipőt nem tudsz felvenni, mert beleragad a kötés, nem mintha amúgy nem ragadna be.. :S meg biztos, hogy nem a legkellemesebb, mivel amíg az érzéstelenítő hat, addig oké. :) Utána jönnek a bajok.. :S
Remélem tudtam segíteni valamelyest.
tehát úgyvna hogy ugye vana körmöm széle és az nem egyenesen hanem lefele nő mivelemgvan törve..,szval elemgyek dokihoz megérdeklődöm mer idegít,és későbbiek során nemakaor belőle bajt.:/
köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!