Már 2 hete csinálom ezt lehet belőle valami bajom?
Figyelt kérdés
napi 120 fekvőtámaszt lenyomok (15 öt nyomok utána 5 perc pihi) és így tovább amíg be nem fejezem a napi 120 fekvőmet!
nem hagyok ki egy napot sem és pihenni sem szeretnék még egy fél napot sem!
azt mondják kell az izomnak a pihenő hogy nőjjön de nem tudom megálni hogy sokat csináljak ezért kérdem hogy lehet e izomszakadás vagy ilyen bajom e... köszönöm
üdv: Márkó
2011. jún. 4. 16:58
1/7 A kérdező kommentje:
izomlázam nincsen mert már teljesen rászokott...
2011. jún. 4. 16:59
2/7 anonim válasza:
bajod nem nagyon lesz tőle, de hogy valaki 15 fekvő után 5 percet pihenjen, ilyet se hallottam még.
3/7 A kérdező kommentje:
de úgy pihenek 5 percet hogy már még egyszer nikiindulok nem tudom megcsinálni mert elernyed az izmaim és max ha 6 ot tudok kinyomni.
szóval aMIKOR ELERNYED AZ IZMOM AKKOR SZOKTAM 5 PERCET PIHENNI mert 5 perc után simán nyomom a következő 15 öt :D
2011. jún. 4. 17:07
5/7 anonim válasza:
mark mit nem lehet ezen érteni? :D
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
itt a köv témád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!