Hogyan lábaljak ki belőle? Jól csinálom?
Figyelt kérdés
Szóval 172 cm magas és 47 kiló vagyok. Nem szeretnék tovább ilyen lenni, tudom, hogy rossz amit csináltam, elég durván hánytattam magam/nem ettem. Most sem eszem valami sokat, viszont eggyel több étkezést iktattam be (most eszem a második szendvicsemet és ettem két almát is :)). Nem szeretnék elhízni, viszont olyan 55 kilóra fel szeretnék hízni, mert szinte pálcikák a lábaim, és az összes csontom kiáll. Attól viszont nagyon félek, hogy ha meghízok, akkor a többi ember nem fogad el (hülyeség, de légyszíves ne röhögjetek ki :() Mindenki mondja,hogy hízzak, de nem merek. Kezdetnek jó az eggyel több evés? Ha heti két edzésem van, nem fogok nagyon meghízni ettől?2010. szept. 29. 17:59
1/6 anonim válasza:
Előszőr is, nagyon jó, hogy felismerted, azt, hogy nem folytathatod tovább a koplalást-hányást stb.. 55 kg-val nem leszel kövér, még úgy is sovány leszel. Jó, hogy beiktatál több étkezést. Én a helyedben zöldség-gyümölcsöt, teljes kiörlésű gabonafélét, tejtermékeket, fehér húsokat ennék első körben. El mennék aháziorvoshoz, kikérém a véleményét, és egy vérkép se ártana, mert vlószínüleg fntos vitaminok, ásványi anyagok hiányozhatnak a sok koplalástól
2/6 anonim válasza:
Vehetnél fehérje turmixot,táplálék kiegészítő boltban.Ugyanaz,mint az étel,csak inni kell.Könnyebb,mint az evés és egy kicsit feltöltené az izmaidat.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sportolással hízzál, ne úgy, hogy elkezdesz enni össze-vissza. A táplálkozás meg legyen fehérjedús, kevés szénhidráttal szír alig legyen. Akkor a "hízás" inkább erősödés lesz és egyátalán nem fogod kövérnek látni magad még 60 kilósan se!
4/6 A kérdező kommentje:
heti 2 edzésem van...
2010. szept. 29. 21:45
5/6 anonim válasza:
Kezdetnek nagyon jó, nagyon ügyes vagy. Nem leszel kövér, nem kell aggódnod még nagyon sokáig. Nem írtad, hány éves vagy, de 172 cm-hez még a 65 kg sem kövér, igaz, nem is sovány. Ha 55-60 kg közé be tudod állítani magad, az még szép vékony, de nem vézna, és főleg nem életveszélyes.
Mindezek mellé kellene még önismereti könyveket olvasnod, jót tenne. Olvass könyveket Feldmár Andrástól. A Tudatállapotok szivárványa nagyon jó, és az Igazi vagy? c. válogatás is. Az előbbit itt el tudod olvasni a könyvek között, de vannak előadások is:
6/6 anonim válasza:
Legyél nyersevő, egyél a 80/10/10 (Douglas R. Graham)szerint, elhízni sem fogsz és szeméttel sem tömöd magad, egészséges is leszel jó eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!