Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Baj lesz belőle ha nem csinálo...

Baj lesz belőle ha nem csinálom meg?

Figyelt kérdés
Osztályfőnöki órán olyan feladatot kaptunk, hogy fényképezzünk le 5 dolgot ami az életünkhöz kapcsolódik. (családtagok, ugye be kell mutatni hogy pl. ő az anyám stb..., háziállat, kedvenc fésű, ágy, ilyenek) A cím az hogy "Ez vagyok én" Persze még ezzel is lejáratnám magam mivel a fél osztály utál mert csendes vagyok, meg csak röhögnének rajtam. A másik, hogy pendriveon kell elvinni, és azt sem tudom hol kell azt használni. Az a baj, hogy szerintem akkor lecseszne az osztályfőnök, és azt mondaná, hogy mivel nem csináltam meg a házit, ezért számítsak arra, hogy a szorgalmam vagy a magatartásom évvégén rosszabb lesz. Úgy érzem, hogy ezzel a feladattal a tanár a személyes jogaimat sérti meg. Kinek mi köze van a családomhoz, barátaimhoz? Mondom, csak röhögnének rajtam... Szerintetek kapnék valamit ha nem csinálnám meg? Egyébként 9.es vagyok. Bocs ha értelmetlen lett.
2013. febr. 2. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Van telefonod?

Fényképezd le a lakást kiviről a kutyát( az sem baj ha nem a tiétek ezekbe a feladatokba senki sem jön rá ha hazudsz)

2013. febr. 2. 16:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Úúúú téll lefénbyképezek egy villát :D Persze csak normális mértékek között. Igen van telefonom.
2013. febr. 2. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már meg is oldódót, jó lesz úgy is hidd el.
2013. febr. 2. 16:40
 4/14 A kérdező kommentje:
De lefogom égetni magam. Egyébként pendrivera hogy kell rá tenni?
2013. febr. 2. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Fent vannak a képek a gépen kijelölőd őket jobb egérgomb küldés, és ott lesz a pedrive márkája oda.
2013. febr. 2. 16:48
 6/14 minecodus ***** válasza:
100%

Keress egy pendrie-ot.Dugd be a USB-csatlakozóba.Meg fog jelenni hogy VIZSGÁLAT és alatta hogy MAPPA MEGNYITÁSA VIZSGÁLAT NÉLKÜL -lépj a vizsgálat nélkülire.Ezután tedd az egeret az üres térbe, és kattincs a jobb egérgombbal.Ezután lépj arra hogy ÚJ-ÚJ MAPPA és ha megvan a mappa nevezd el pl:házi -nak.Ha a mappa megvan egyszerűen jelöld ki az öt képet,és húzd rá az HÁZI mappa ikonjára.Ha minden igaz az 5 kép benne lesz a mappában.

Most kihúzhatod a pendrive-ot,és meg is van.Iskolába rárakod a tanár gépére,és ugyanúgy rálépsz ott is a vizsgálat nélkülre,a mappát látni fogod,rákattintasz kétszer és az öt kép ott lesz benne.

2013. febr. 2. 16:49
 7/14 A kérdező kommentje:
és ha powerpointtal csinálom?
2013. febr. 2. 16:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Úgy tudom két tanárnak kell rosszabb magatartást vagy szorgalmat javasolnia ahhoz, hogy rosszabb jegyet kapjál.
2013. febr. 2. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: szard is le, ha ezért rosszabbat ad.

Egyébként szerintem is sérti a személyes jogokat (képzeljétek el, pl. egy gyerek alkoholista szülőkkel hogy érezheti magát, ha ilyen feladatot kap?)

Egyébként meg jó ötlet, hogy fényképezd le más házát. És ne aggódj, nem vagy gáz.

2013. febr. 9. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten szerintem is sérti, de kamuzz össze vissza. Az ilyen típusú feladatokat anno én is így oldottam meg. Nem azért mert útáltak (sok barátom volt), de valahogy nem éreztem azt, hogy ezeket a dolgokat meg kell osztanom mindenkivel.
2013. febr. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!