Van egy feladat ki kell számolni 8 db henger alakú lyuk űrtartalmát aminek az átmérője 17 cm és 1 méter magas hoszú valaki segít?
Figyelt kérdés
nam ost én ezt értem és ha jól emlékszem a képlet rá az hogy hogy r2*π*magasság én átváltottam a magasságot az egymétert cm-be az ugye 100 akkor úgy ha kiszámolom akkor 72.25*3.14*100=22686,5 és ez szerintem nagyon sok tuti nem jól csinálok valamit gáz tudom de nem emlékszem már de 22686,5 köb cm szerintem nagyon sok valaki számolja már ki légyszi mert már nagyon idegesít thy!2012. szept. 4. 19:26
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. szept. 4. 20:53
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!