Integrálást meg lehet tanulni 1-2 nonstop nap alatt ha a deriválás már nagyon megy?
Az integrálást egyáltalán nem lehet megtanulni. Van néhány séma, amit fel lehet ismerni (ebben sokat segít, ha a deriválás tényleg jól megy), azt a pár alapmódszert be lehet magolni.
De ami a legtöbbet segítene, az a rengeteg feladatmegoldás, ahhoz viszont idő kell.
Szigorlat lesz, és kb 20%-a csak integrálás. Félúton intézményt váltottam és a tárgyat elfogadták, habár mi nem integráltunk ott csak kövi félévben lett volna, úgyhogy most kell behozni :)
Ezért érdeklődtem, hogy van-e esély vagy hagyjam a francba és a többi részt tanuljam.
1 napot szerintem rászánhatsz, megnézel 10 kidolgozott példát, megcsinálsz 50 feladatot.
Végignézed az alapintegrálokat.
Középiskolában is kellett tanulnod valamennyi integrálást, szóval nem kell a 0-ról megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!