Ez az angol levél így helyes nyelvtanilag?
Dear Madam,
I am writing to you with refrence in the advertisement for yor college published in English Speaking World.
I am 17 years old student from Hungary and i haven't passed in my secondary school. I will have to stayd in my school by 1 year and than i would like to learn in their college.
köszönöm!!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok!
Az első mondat biztos, hogy a helyes, a második így hangzana magyarul:
17 éves diák vagyok Magyarországról és én még nem végeztem az iskolában. (az eredeti levél az az, hogy én már végeztem:passed)
Maradnom kell -tehát még van egy évem- az iskolámban egy évet és utána szeretnék az önök főiskolájára járni.
advertisement for your college... yoUr
I am a 17... 'aj' mindig nagybetu
and I haven't
I will have to stay d-nelkul
and than I would ...
Ezek csak a helyesirasi hibak javitasa
17 éves diák vagyok Magyarországról és én még nem végeztem az iskolában. (az eredeti levél az az, hogy én már végeztem:passed) Maradnom kell -tehát még van egy évem- az iskolámban egy évet és utána szeretnék az önök főiskolájára járni.
I am a 17 years old student and I haven't finished secondary school yet. I still have one more year until completion, then I would love to attend your college.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!