Valaki megtudná oldani vagy csak, hogy hogy kell megcsinálni? (logikai feladat! ) data.hu/get/4403722/mozaik01. pdf
Idáig jutottam, most mennem kell. Ha lekicsinyíted vagy messziről nézed, akkor rájössz mi az ábra. Remélem figyeled, hogy ösztönösen milyen pont hozzáillőszíneket választottam a satírozáshoz! :D
A folytatáshoz már, ahogy nézem, már próbálgatni kellene, biztosan már nem lehet kizárni mezőket, ezt viszont inkább papíron könnyebb csinálni ceruzával, radírral.
DSB rajza teljesen pontos lett :)
Nekem nem volt kedvem molyolni vele, inkább írtam rá egy pici programot ami kitölt a torpedót az adatokból. Ez lett az eredménye: (DSB-é is mindenhol ugyanez, a jobb alsó sarokban is)
Konzol módban, kettőskereszt karakterekből van összerakva a kép, de remélem jól látszik. A felső kép az eredeti, alul kirajzoltattam inverzben is, nekem úgy jobban látszik.
Bár nem is tudom, ha messzire megyek a monitortól, akkor a felső eredetiben jobban kivehető, hogy a Hold mosolyog :)
"Nekem nem volt kedvem molyolni vele, inkább írtam rá egy pici programot ami kitölt a torpedót az adatokból"
Elveszed a játék, a megoldás élményét... :D
A 35, majd 26%-os Földbolygós dolognál egyébként én + jelet adtam :)
Dehogy veszem el, programot írni ugyanolyan öröm és élmény :)
Mi ez a Földbolygós dolog? Nem emlékszem rá, mire utalsz...
Ja, OK, és köszi. Lehet, hogy te voltál az egyetlen +? :)
(Persze tudom, hogy ki lehet matekozni, hogy legalább 3 plusz kellett legyen... de nem is az dühített, hanem inkább az, hogy azóta se vette a fáradtságot a srác a válaszra.)
A kérdezőnek: Bocs az off-ért...
És hogy konstruktív is legyek: dany2008, rendben van így, tudod, hogy milyen módszerrel lehet kiszínezni az ábrát? pl. hogy ha valahol 9 van írva, akkor az a körül lévő 3x3-as terület mindegyikét színezni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!