Segítene valaki? pár matematikai feladat
Betegség miatt otthon vagyok és amúgy sem megy a matek, próbálkoztam a megoldással, de nem nagyon vagyok biztos benne. Segítenétek? Nagyon hálás lennék! :)
Itt vannak a feladatok: [link]
Előre is köszönöm!
Ne várd el, hogy valaki most nyolc feladatodat megoldja.
Ha valóban próbálkoztál, akkor írd le, hogy mire jutottál, mennyi az eredményed, hol akadtál el. Ha jó az eredményed megerősítjük, ha hibás akkor segítünk a megoldásodban megkeresni a hibát, ha van 1-2 amiben el sem tudsz indulni, leírjuk a gondolatmenetet, szóval segíteni annak tudunk aki csinál valamit...
Jogos, akkor írom az eredményeket, hogy mire jutottam, ami szerintetek nem jó akkor magyarázzátok már el, hogy hogyan kell kiszámolni. :) Am. 8.általános,
1., a*(négyzetgyök 3) = 1,73*a
2., 1,788 dm = 17,88cm (???)
3., sehogy nem jön ki
4., felszín: 89 cm2 térfogat: 653,33 cm3
5., térfogata: 746,94 m3, és hogy hány hektoliter megy bele fogalmam sincs (de még azt is felezni kell)
6., térfogata: 1936 cm3
7a, a Q pont a fedőlapon és a hátlapon lesz középen
7b, nem tudom
7c, ezt sem tudom
8., az egész nem megy
Nem vagyok biztos egyik feladatban sem, sajnos elég gyenge vagyok matekból. :(
Ma ma 10:37-kor válaszoltnak: Köszi szépen, e-mail: stinky94941@gmail.com
Köszönöm megkaptam az e-mailt :)
Első válaszoló, átnéztem, szerintem jó! :) Neked is köszönöm!
Még a 7. és a 8. van, ha valaki kedvet kapna rá. De így is nagyon sokat segítettetek, ezer kösz mindenkinek! :)
Miért? A hatodik ellenőrizve van ?
(Kétlem, hogy helyes lenne az eredményed!)
Ne haragudj, hogy a hatodik feladat eredményében kételkedtem, de nem nem annyi.
Jó lenne, ha ennek helyességét más is megítélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!