Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Beadandon mullik a kettesem?

Beadandon mullik a kettesem?

Figyelt kérdés

1; Egy torony teteje az aljátol 60m távolságbol 41 fok 15 percnyi szögben látszik. milyen magas a torony.

2; hány köbméter viz lehet a Balatonban, ha területet 595 négyzetkilométer átlagos vizmélysége 2,8 m és hány szálakékkal csökkent a voz mennyisége az elmúlt két évben, ha összesen 35cmt csökken a vizszint.

3; határozza meg azon háromszög köréirt körének sugarát, amelynek oldalai 10cm 8cm és 6 cm hosszuak. igazolja h a háromszög derékszögü.

4; egy 3dl ürtartalmü henger alaku bögre magassága 10cm. mekorra alapkörének átméröje.

5; egy téglalap alapu kert kerülete 48m. a kert egyik oldala 40% hosszabb mint a másik . határozza meg a kert területeét.

6; egy szinházi nézötér elsö sorában 20 ülöhely van. minden további sorban kettövel többen tudnak helyet foglalni mint az elözöben. hányan ülhetnek a 9. sorban.

7; mennyi üdítöitalt öntünk abba a henger alakú pohárba amelynek átméröje 8cm magassága 12cm , ha csak a pohár magasságának háromnegyedéig töltjük az italt.

8; Milyen szögben érkezik a nap sugarai a föld gelszinére akkor ha a viszsintes talajon egy 1.8m magas állo ember árnyéka 1.2m hosszu.

nagyon nagyon köszönöm a válaszokat :))))))

2011. máj. 28. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

szóval nem megy a matek?

a magyar se. ahogy látom:P

2011. máj. 28. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

elsőnél a pont!

Figyelni kellene az órán nem pedig itt kuncsorogni.

2011. máj. 28. 16:07
 3/16 A kérdező kommentje:
nem azt kértem, hogy oktassatok ki!!
2011. máj. 28. 16:30
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
Így jártál. Búcsúzz el a kettestől.
2011. máj. 28. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

én segítenék

de hót hülye vagyok matekhoz

2011. máj. 28. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Komolyan azt hiszed, hogy ha célzol arra, hogy egész évben semmit sem tanultál, akkor majd a bemásolt 8 feladatot valaki mind elkészíti valaki? Mi szeretnél lenni ha nagy leszel? Diktátor? Aki parancsol, s a szolgái teljesítik kivánságait. El kell szomorítsalak: Nem olyan világban élünk, ha valami akarsz lenni, küzdeni kell érte. (Bár sajnos már ilyen világot sem érünk...)
2011. máj. 28. 17:07
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
a 2. "valaki" helyett "Neked" -et akartam írni :P
2011. máj. 28. 17:08
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

"élünk"

Látod... Annyira nem tudsz helyesen írni, hogy megfertőzöl másokat is... :D

2011. máj. 28. 17:09
 9/16 A kérdező kommentje:

Először is, ha nem akarsz segíteni ne írkálj ide!

Másodszor ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk.....

Harmadszor kíváncsi lennék,hogy te megtudnád e csinálni... , mert könnyü írogatni és beszélni.

2011. máj. 28. 17:15
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Igen azért van kérdezzünk ne pedig kérjünk. Te most azt tetted, hogy bemásoltál 8 feladot hogy oldják meg helyetted. Te meg gondolom gépezel. Hát hülye leszek megcsinálni pedig megtudom csinálni. De sajnos nekem tanulnom kell a vizsgámra.
2011. máj. 28. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!