Tuti puska ötlet? Holnap írok bioszból tz-t a kettesem múlik rajta és most nagyon kivagyok. Hova dugjam a puskát? A tanárnéni nagyon figyel és semmi nem lehet az asztalon csak egy toll amivel írok.
Na most a puska az egy nagyon jó ötlet, de csak akkor, ha te csináltad. Ezzel már félig meg is tanultad, de 2-esre biztosan. Ha nem te készítetted, akkor bukó.
De légy leleményes, nyomtasd ki többször és különböző helyekre tedd még dolgozat elején, aztán onnan veszed elő, ahonnan a legkevésbé feltűnő.
51%-tól kapunk 2-t szóval nem olyan könnyű az....
másrészről meg 12.-es biosz tananyag nagyon nehéz főlet ha kb annyira érdekel mint az eukarióták nemiélete
12.be nincs is már biosz :D
vagyis nálunk nemvolt :)
én mindig a nadrágzsebembe teszem a puskát, oldalsó zsebbe vagy előre!!!
Szerintem is csak úgy jó a puska ha te írod meg, mert ha másé, vagy kinyomtattad valahonnan akkor nem fogod tudni, hogy mit hol keress!! És tényleg tanulj is, még emellett legyen puskád.
A legjobb ha pici lapokra írod, és sokat összetűzől (tehát csak az egyik felére írsz) akkor tudod forgatni. A cipődbe, zoknidba is teheted, sokaknak az is bevállik. Hajráá
Rakd a pulcsid alá (hasadnál), fel tudod hajtani, én így csináltam régen :P:P
Osztálytársam tele írta a lábát puskával XD
tegyél puskát a táskádba is, és csinálj úgy mintha papírzsepit vennél elő, és ügyesen oldd meg hogy elolvasd a puskát Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!