Így meglehet a kettesem középszintű angolon? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az írásbelim 44pontos lett a 117ből tehát kb 37-38%os.
Szóbeli részével elvagyok csúszva és csak a tételek 1.részét tudom megtanulni, bemagolni(1.része kérdések válaszok) Ha csak annyit tudok elmondani megkapom rá azt a minimum 4pontot ami kell a 10%hoz?
És amúgy milyen szempontok alapján pontozzák a szóbeli angolt?
2010. jún. 14. 11:52
1/8 anonim válasza:
4 pontot még az is össze tud szedni, aki nem beszél angolul :) szval ne parázz
2/8 anonim válasza:
A 10 % kb. az a szint, hogy yes meg no (még ha nem is érted, hogy mire válaszolsz). :)
3/8 anonim válasza:
milyen kérdések és válaszok?:O én miért nem kaptam ilyet ősszel?:(
4/8 anonim válasza:
Ezekre kapsz pontot:
- Megérted-e a kérdést és tudsz-e válaszolni rá
- Szókincs (Van-e elég szókincsed, hogy normális választ tudj adni)
- Nyelvtan
- Egész mondtatokban (válaszolj esetleg kérdezz). A töredék mondatok nem is gondolnád mennyire lehúzzák a pontokat)
5/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Kihagytam, hogy a kiejtésre is kapsz pontot :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok. Nagyon szarul állok angolból...sokáig németet tanultam és középsuliba kezdtem az angolt(és az igazat megvalva soha nem is tanultam sokat angolból)Szóval most rezeg a léc alattam...
2010. jún. 16. 17:42
7/8 anonim válasza:
de ha 37-38% az írásbelid, akkor már meg van a 2ed, és 40%tól már hármast is kaphatsz, szóval sok sikert :)))
8/8 A kérdező kommentje:
igen, elvileg megvan a kettesem, de nem vagyok benne biztos hogy szóbelin ki tudom nyökögni a 10%ot. Nem jó a kiejtésem, sokat kell gondolkodnom a válaszon...nyelvtanilag sem vagyok jó angolból, nehezen rakok össze egy értelmes mondatot
2010. jún. 21. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!