Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A félévimben lesz 1 kettesem,...

A félévimben lesz 1 kettesem, méghozzá földrajzból! Ezt év végére ki szeretném javitani, mik azok a tantárgyak amimkből bele kellene húznom? (7. osztályos vok), info-s iskolába szeretnék továbbmenni!

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Aha. Nekem 2 lesz(én is 7.osztályos vagyok). Én is infós suliba akarok menni,szerintem a számtek meg a matek az amiből jónak kell lenie az embernek,de úgyis az évvégit nézik a felvételinél a 7. osztályban,8ban meg az első félévet:S
2010. jan. 16. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljes átlagot néznek, de leginkább a 8. félévit, úgyhogy akkor kéne igazán belehúznod és mindenből jónak kell lenni.
2010. jan. 16. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ami a biziben van az a fontos.

Arra vigyázzatok h 8. ban ne legyen mindenfélével tele az ellenőrzőtök(pl bukás, rovók stb) mert a szóbelin a vizsgáztatók megnézhetik ám. Diákkén vizsgáztattam már 8.-osokat, és számított az ellenőrző tartalma. Megdöbbentő olykor miket látni benne...

Jah és 1 füzetet kellene majd vinn, ami normális kinézetű.

Plusz jó benyomást tesz, ha vki díszegyenruhában jelenik meg.

Sokat nyom a végeredmény szempontjából azért az a szóbeli:)

2010. jan. 16. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen a kommenteket!
2010. jan. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!