Hogy oldjam meg a következő feladatot Excelben? Többi lent!
Figyelt kérdés
Tehát vannak X italok pld: tea kakaó, cappucinó str, ennek van egységára és fogyasztási adatai
Az egységárból ki kellene számítanom a KÖLTSÉGET, de hogyan? hogy szokták ez számolni ? légyszi aki tud segítsen!
2011. ápr. 29. 14:59
1/4 anonim válasza:
SZUM függvénnyel!! kijelölöd az egységárakat és megkapod SZUM függvénnyel az összegét azaz a költséget ..
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az jó lenne, mert az előző feladatban, pont az szerepelt hogy ki kellet számolni hogy mennyi ital fogyott az italokból a 7 hét alatt. és erre kellett a SZUM függvény, magyarul a 7 hetet jelöltem ki és arra a SZUM és úgy adta össze, viszont így az egységárnál nem lesz jó a szum fügvény. Valami más kellene....
2011. ápr. 29. 15:33
3/4 anonim válasza:
szerintem igaza van az elsőnek, bár így hogy nem látom a feladatot elég nehéz biztosat mondani
4/4 A kérdező kommentje:
És esetleg az nem lenne úgy jó hogy ha az egységárat megszorzom az "összesenel" mármint hogy mennyi adag fogyott összesen? vagy ez így hülyeség? nem értem!
Könyebb lenne ha látnátok az igaz, de nem tudom hogy hogy küldjem el, max e-mailba lehetne....
2011. ápr. 29. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!