Holnap dogát írunk, segítessz? Nagyon fontos!
nem voltam suliba de kiderült hogy holnap írunk és innen onnan sikerült megszereznem ami kell de még egy feladat van amit nemtudok az pedig az időrend...
meg van adva 6 esemény :K-i tömb felbomlása,Berlini fal megszünése,Koreai háború,Kubai Rakéta...,Atomcsend,Helsinki értekezlet
ezeket kell sorrendbe rakni és mellé írni az évszámokat sehonnan nemtom megszerezni nagyon fontos lenne köszönöm :*
15/L
Bocs, de ez tényleg durva!
Örülj neki, hogy nem a tankönyvből kell kibogarásznod, vagy könyveket hazahordani a könyvtárból...csak beírod a Google-ba és kész.
De hogy még erre sem vagy képes... Össze is sz..tam volna magam, ha nekem ilyen könnyű lett volna gimi elsőben...és még a dogakérdést is megkaptad!
Ja...persze...fontosabb a "fészbuk" meg a nemtommi...
26L
Elnézést... csak egy kicsit ingerültebb vagyok ma a kelleténél.
K-i tömb felb.: 1991
Berlini fal: 1989
Koreai háború: 1950-1953
Atomcsend:1963
Helsinki:1975
Innen pedig gondolom menni fog. Egyébként érdemes olvasgatni a korszakról. Szerintem ez a legérdekesebb rész a történelemben! :)
Miért oldjátok meg helyette?
Oké, hogy vki segítséget kér, mert nem ért vmit, vagy elakadt.
De ez a lustaság undorító netovábbja. Annyit kellett volna tennie, hogy beírja a szavakat a keresőbe. Aki ennyire lusta, az megérdemli, hogy egy jó nagy karót kapjon a dogájára.
Szánalmas, komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!