Angol fogalmazást kéne írnom. Valaki tipp/ segítség?
A házimunka előnyeiről és hátrányairól kéne..Nos,nem vagyok egy angol zseni (jó,olyan rossz se vagyok,csak új a tanár és elvette a kedvem az angoltól,meg ilyenek .. ). Vki leírná (akár magyarul is) ezt a fogalmazást? Vagy vmilyen segítséget tud adni? Mert,nem minden szót tudok,ami mondjuk ilyen kifejezés..és,neten nem biztos,h úgy van fenn.. Pici segítségnek is örülnék.
Előre köszönöm a válaszokat!:)
Én segítenék. :)
Előszőr például összeszedném a házimunkákat:
porszívózás/söprögetés
mosogatás
felmosás
porolás
sütés/főzés
pakolás,rendberakás
stb.(most ennyi jutott eszembe)
Ezután leírhatnád melléjük,hogy miért fontosak,pl.:
A mosogatás azért fontos,mert tiszta tányérból ehetünk,így a vírusoktól is megóvjuk szervezetünket. (persze ezt lelehet egyszerűsíteni,mert eléggé bonyolult angolul :) ).
Remélem ez tetszik,bár persze nem biztos hogy bejön neked ez a módszer,de azért próba szerencse.
13/L
Köszi!
De hülye vagyok .. ez a fogalmazás kész,ezt olvastuk,nem erről kell írni. De gáz XD
az otthoni munka előnyeiről és hátrányairól kéne!
Ezer boccs. :D
Nem baj.. xD
Előnyei,hátrányai.. jesszusom ,ilyen hülyeséget már bocsánat. :D
Na m1,vmit csak ki lehet találni.
Előnye:Szép tiszta lesz a házad. Egészségesebb körülmények között élheted az életed.
Hátránya: A vegyszerek károsítják a környezetet,te emg elfáradsz a sok munkában. A víz is pénzbe kerül,a gáz is,amikre igencsak szükségünk van a takarításnál pl.: víz-felmosás,mosogatás gáz-főzés,sütés
Köszi a választ,de sztem úgy értetted,hogy otthoni házimunka,nem?
Na mindegy,megpróbáltál segíteni,köszi. :D♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!