Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség a hízásban? Valami...

Segítség a hízásban? Valami tipp hozzá?

Figyelt kérdés
Szeretnék hízni:D (Tudom végre valaki aki nem csontváz akar lenni xD)A védőnő azt mondta, hogy a BMI értékem a határvonalon van. De már így is örülök mert 47-ről indultam és most 49.5 vagyok:D (167 cm vagyok) Június közepén lesz a ballagásom. Addigra szeretném elérni az álom határt ami 55 kg lenne. Hogyan érhetném el? Tippek, ilyesmik? Alapjáraton nőies, homokóra alakom van, de ezt kiszeretném hozni. Köszönöm :) 15/L
2011. máj. 6. 17:43
 1/6 anonim válasza:

B-vitaminok. Főként B1 vitamin. :-) Attól még stresszes sem leszel, mert van egy ilyen hatása is! :-)

Vagy kapható így is, hogy B komplex.

De ha erősítesz (sport), akkor is hízol, meg éhesebb leszel stb., de nem hájad lesz, csak vastagodsz egy kicsit. Ami azért jobb, mert szebb, formásabb is leszel.

Bicikli, súlyzózás, esetleg járj el erősító edzésre és egyél sok fehérjét.

2011. máj. 6. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
tényleg sportolj sokat, de attól még egészségesen étkezz, nem kell a sok (másoknak hizlaló) ételt magadba tömnöd, mert úgyis lehet, mert lerakja a sok méreganyagot a szervezetdben, a bőrös, hajad undorító lesz, tiszta pattanás... szóval ne zabálj! maximum ha eszel csokit, nem kell bűntudatod legyen! sok sikert!
2011. máj. 6. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem 55kg ne akarj lenni, 52épp elég
2011. máj. 6. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel,nekem is az 55 az álom,bár én már átléptem az 50 kilót, mondjuk én beteg voltam télen azért fogytam...amit javaslok: győri édes kókuszos... isteni finom, és nagyon hízlal. és rengeteg csirkemell! sok sikert!
2011. máj. 6. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát :D Tényleg jobb lesz ha sportolok is hozzá:D
2011. máj. 7. 14:57
 6/6 anonim válasza:
Ülj le a tv elé és egyél sokat.
2011. máj. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!